PDA

Arată versiune întreagă : http://miscareaeurocivicaromana.blogspot.com/

Adrian Pop
04.01.2012, 03:52
SOCIETATEA CIVILĂ - PRIMA PUTERE ÎN STAT

http://miscareaeurocivicaromana.blogspot.com/

Adrian Pop
04.01.2012, 03:56
Adrian Pop
http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/1907-Avem-2-probleme-fundamantale-in-Neamul-nostru-1.-Nu-ne-unim.-2.-Ne-batem-joc-de-Timp.?p=4901#post4901
Avem 2 probleme fundamantale in Neamul nostru:1. Nu ne unim. 2. Ne batem joc de Timp.
www.sfatulbatranilor.ro
Avem 2 probleme fundamantale in Neamul nostru : 1. Nu ne unim. 2. Ne batem joc de Timp. Cum putem sa le rezolvam pe-acestea ? Ce sugestii aveti ?
.
Îmi placeNu-mi mai place · ·Nu mai urmări mesajulUrmăreşte postarea · Distribuie · acum 4 ore.Dragos-Andrei Preutescu și alte 2 persoane apreciază asta..

Mona Bernhardt-Lörinczi Ca să ne unim ar trebui să avem aceleaşi "simţiri". Cârtiţele nu se unesc, sapă singure. Crezând că galeria va fi verşnic a lor. Şi vine un bocanc, dărâmă tot, iar cârtiţa o ia de la capăt, cu stoicism şi străşnicie, precum cei din "Zbor deasupra unui cuib de cuci". Cât priveşte TIMPUL... 90% din populaţia Terrei trece prin această viaţă fără să-şi dea seama măcar de ce au venit pe pământ, care este menirea lor şi mai rău, aşteptând să le rezolve alţii problemele, stând după draperie şi comentând nemulţumirile proprii. La noi e mai simplu: poporul acesta de "Frumoasa adormită" care aşteaptă sărutul prinţului, s-ar putea să primească... sărutul morţii, chiar mai rapid decât se aşteaptă ei.
acum aproximativ o oră · Îmi placeNu-mi mai place · 1.Dumitru Zburlea Ați spus-o cu finețe. De fapt, mai direct spus, suntem LENEȘI. În ceea ce privește faptul că nu ne unim, consider că spiritul gregar este definitoriu raportat la opțiunile de acțiune ale românilor. Exemple și modele sunt peste tot în lume. Însă acolo unde sunt urmate, există și foarte multă voință. Noi românii preferăm să punem monopol pe opțiuni și să ne retragem într-un iluzoriu refugiu personal gândind că am pus mâna nu numai pe Sfântul Graal, dar și pe piatra filozofală. Numai că găinușa cu ouă de aur, neștiind ce să facem cu ea, o perpelim la foc mărunt și ne cade și greu la stomac. Ca sugestii recomand un ritm mai alert de acțiune și un efort de voință suplimentar.
acum aproximativ o oră · Îmi placeNu-mi mai place · 1.Adrian Pop deci, care-i primul pas....in a rezolva cele 2 probleme ?
acum 53 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Mona Bernhardt-Lörinczi Dacă o lună nimeni nu ar mai aprinde lumina... nu ar mai folosi nici o aparatură electronică... nu ar mai plăti curent pentru acea lună... ia gândiţi ce se va întâmpla?! Just one suggestion. And I have a biiiigggg imagination in this respect...
acum 50 minute · Îmi placeNu-mi mai place · 2.Adrian Pop Nu este reala ideea...asa ceva nu se va intampla niciodata.
acum 44 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop Mai trebuie cautata solutia....
acum 43 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Mona Bernhardt-Lörinczi Hehehehe... păi tot acolo ajungem... ne batem joc de timp... Se pare că românilor le place extrem de mult Shakespeare: "Much Ado About Nothing"!!!
acum 40 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop am putea amandoi sa le cautam
acum 40 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop mie mi-au trebuit mii de nopti albe de cautari de solutii....
acum 39 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop am discutat cu 15-20.000 de tineri ca sa aflu care-s primii pasi....
acum 39 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Dumitru Zburlea O concluzie, la prima vedere?
acum 38 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop ca amandoi sa avem bunavointa comunicarii pana ne armonizam ideile
acum 36 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Mona Bernhardt-Lörinczi Oricum, evitaţi "Dansul pinguinului" că nu dă roade.
acum 36 minute · Îmi placeNu-mi mai place · 1.Adrian Pop daca unul dintre noi are o logica profunda si celalalt are sansa sa inteleaga...
acum 35 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Mona Bernhardt-Lörinczi Corect.
acum 35 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop deci...bunavointa comunicarii...
acum 35 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop asta-i primul pas.
acum 34 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Mona Bernhardt-Lörinczi Soluţii sunt. Teoria este forte. Mai rămâne punerea în practică.
acum 34 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Dumitru Zburlea Atenție însă la a bate apa-n piuă. Și asta ține tot de bunăvoința comunicării.
acum 34 minute · Îmi placeNu-mi mai place · 1.Adrian Pop deci...exista bunavointa comunicarii ?
acum 31 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Dumitru Zburlea Chiar în momentul când reușim o armonizare a punctelor de vedere, după ce punem pe hârtie punctele comune, tot mai rămâne un element destul de important care se cheamă nivel de percepție sau capacitate de penetrare a ideilor în medii eterogene.
acum 30 minute · Îmi placeNu-mi mai place · 1.Mona Bernhardt-Lörinczi Normal. Cel puţin asta ne-am propus în acest grup. Măcar la comunicare să fim "creme de la creme".
acum 29 minute · Îmi placeNu-mi mai place · 1.Adrian Pop Inteleg
acum 28 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop Sper ca vom avea continuitate pana intelegem ce trebuie facut....pentru ca din experienta spun, n-am prea intalnit oameni care sa aiba aceste calitati
acum 26 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop eu am toata bunavointa in acest sens
acum 25 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Dumitru Zburlea Există încă, ăsta este un semn bun. Trebuiesc scoși însă din starea de latență dictată de lehamite.
acum 25 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Mona Bernhardt-Lörinczi Oricum, am citit mesajul de pe pagina dvs. Şi noi ne-am propus să ne ocupăm de tineri. Adică să-i învăţăm ce nu au putut învăţa în familii sau la şcoală din varii motive. Ne puteţi contacta direct. Avem numărul de telefon pe blogul MEUR la categoria VOUCHER.
acum 24 minute · Îmi placeNu-mi mai place · 1.Adrian Pop NU asa.
acum 24 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop Suntem trei persoane care discutam acest lucru.
acum 24 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop sa nu uitam asta
acum 23 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop avem in vedere sa ne unim. Incepem cu noi trei, ca asta ne arata metafizic sistemul.
acum 23 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop ii lasam pe ceilalti in treaba lor
acum 22 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop in acest fel, cat de cat constienti, acceptam sa ne unim sa facem ceva simplu
acum 22 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop sa cautam solutii pentru cele 2 probleme cu care am venit
acum 22 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Dumitru Zburlea În cadrul Mișcării suntem mai mulți. Și mulți de certă valoare morală.
acum 22 minute · Îmi placeNu-mi mai place · 1.Mona Bernhardt-Lörinczi Suntem trei acum, online, pe facebook. Dar în spate sunt mult mai mulţi, fiţi sigur de asta. http://miscareaeurocivicaromana.blogspot.com/Mişcarea Euro-Civică Română
miscareaeurocivicaromana.blogspot.com..acum 21 minute · Îmi placeNu-mi mai place · 1.Adrian Pop m-as bucura
acum 20 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Mona Bernhardt-Lörinczi Şi cel mai important, MEUR este o mişcare oficială, cu acte în regulă, înregistrată conform tuturor cerinţelor legale din România. Ceea ce nu a fost puţin lucru.
acum 20 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop important este altceva....sa nu uitam de noi trei. daca noi demonstram ca reusim sa ne unim.....ceilalti invata prin comparatie.
acum 20 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop Ma bucur....
acum 19 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop sa-i ajutam si pe ei....
acum 19 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Dumitru Zburlea Sincer, există. În pași mărunți, încercăm să aducem altceva. Și sper să fie acei pași care urnesc un angrenaj mai mare.
acum 19 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop pentru ca daca reusim noi sa rezolvam aceste 2 probleme, cum am spus...devenim model....pentru toti cei interesati
acum 19 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop CORECT
acum 18 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop pasii sunt mici, dar sunt logici
acum 18 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Mona Bernhardt-Lörinczi Aşteptăm să ne contactaţi. Chiar ne-ar face plăcere să ne cunoaştem.
acum 18 minute · Îmi placeNu-mi mai place · 1.Adrian Pop important este sa nu avem interventii intre noi, care nu au legatura cu subiectul...pentru ca atunci Timpul nu ni-l mai luam aliat....ci ne batem joc de el
acum 17 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop Si mie. Multumesc ca nu v-ati retras din discutii....pentru ca cei mai multyi obosesc sau vad superficial totul
acum 17 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop zalmoxa_adipop - este ID-ul meu
acum 17 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Dumitru Zburlea Sper să reușim într-un final să ne adunăm precum boabele de mercur. Iar într-o zi să constatăm că suntem cu adevărat nu numai o forță, dar și un exemplu.
acum 16 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop adipop@popservice.ro
acum 16 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop ‎0744 581 688
acum 16 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop si va mai rog ceva extremd e important
acum 16 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop comunicarea trebuie facuta public, in mare parte...
acum 16 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop in acest fel, folosim metafizic sistemul nou creat ca si mintea colectiva
acum 15 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop Binavointa comunicarii trebuie sa fie insotita de deschidere totala
acum 14 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Mona Bernhardt-Lörinczi ‎0728291011 telefonul MEUR. Şi când aveţi timp, vizitaţi pagina noastră (am pus link-ul mai sus). Acolo ne veţi cunoaşte mai bine.
acum 14 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop spunand Adevarul, asa cum il stim noi, pentru ca El este relativ in functie de sistemul de referinta, modelam tineri
acum 13 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Mona Bernhardt-Lörinczi Aşa este.
acum 13 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop spunand neadevaruri ii manipulam, bazandu-ne pe coordonarea lor prin frica
acum 13 minute · Îmi placeNu-mi mai place · 1.Dumitru Zburlea Iată puncte de vedere comune. Într-adevăr, trebuie să redăm tinerilor încrederea în valorile adevărului.
acum 12 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Mona Bernhardt-Lörinczi Nu se pune problema în MEUR de aşa ceva. N-aş numi-o fircă, ci respect.
acum 11 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop Cum sa nu
acum 11 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop O sa va caut...si-o sa incerc sa continuam ce-am inceput in noaptea aceasta.
acum 11 minute · Îmi placeNu-mi mai place · 1.Mona Bernhardt-Lörinczi Sigur, vă aşteptăm.
acum 10 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop ok
acum 9 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Mona Bernhardt-Lörinczi Eu mă retrag de pe FB că am de publicat un material pe site. Vă spun noapte buna şi s-auzim de bine.
acum 8 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop Inchei cu proiectele la care lurez cu niste tineri modelati de mine.
acum 7 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop O noapte linistita !
acum 7 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Dumitru Zburlea Mulțumim la fel și dumneavoastră.
acum 7 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Mona Bernhardt-Lörinczi Mitică, poate ne vedem săptămâna asta în sediul din Magheru.
acum 7 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop si eu
acum 7 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop o sa ma uit acum la ce mi-ati indicat.
acum 6 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Mona Bernhardt-Lörinczi Ok.
acum 6 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Dumitru Zburlea OK și eu sper, îmi pare rău că am ratat precedenta. Acum cu siguranță voi veni. O seară bună.
acum 6 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop ok
acum 5 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Mona Bernhardt-Lörinczi Nici eu nu am ajuns. Mi-a spus dl. profesor că a fost foarte fain. Au fost mai mulţi. Eu cu pregătirile... asta e. Data viitoare.
acum 4 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Mona Bernhardt-Lörinczi Noapte bună tuturor.
acum 4 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Dumitru Zburlea Noapte bună.
acum 3 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop Noapte buna !
acum 2 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/1911-http-miscareaeurocivicaromana.blogspot.com?p=4942#post4 942
acum 3 minuteComentariul nu a putut fi postat. Încearcă din nou.Adrian Pop v-am trecut aici
acum 2 minute · Îmi placeNu-mi mai place.Adrian Pop Succes in ce faceti. Nopate buna !
acum 2 minute · Îmi placeNu-mi mai place · 1.Adrian Pop in tot ce faceti

Adrian Pop
04.01.2012, 04:20
-------- Original Message --------
Subject: Adrian Pop
Date: Wed, 04 Jan 2012 02:19:24 +0200
From: adipop <adipop@popservice.ro>
To: miscareaeurocivicaromana@gmail.com, zalmoxa_adipop@yahoo.com

http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/1911-http-miscareaeurocivicaromana.blogspot.com?p=4942#post4 942

http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/20-CV-Adrian-Pop

Zile Minunate,
Adrian Pop