PDA

Arată versiune întreagă : asa ca la Sarmizegetusa Regia se va semna Pacea Mondiala, asa cum spun de ceva ani...

Adrian Pop
03.01.2012, 14:20
-------- Original Message --------
Subject: asa ca la Sarmizegetusa Regia se va semna Pacea Mondiala, asa cum spun de ceva ani....
Date: Tue, 03 Jan 2012 12:20:24 +0200
From: Adi Pop <adipop@popservice.ro>
To: Andrei P <andrei.patrut@yahoo.com>, geostroe@gmail.com, armenescu.eliana.elena3@gmail.com, ninabeciu@yahoo.com, banceanuvasile@yahoo.com, ioanaalex68@yahoo.com, preoteasa_marinela@yahoo.com, lenuta_onofras@yahoo.com, ogarceag@gmail.com, alecu_ioan@yahoo.com, nicolaenacioiu@yahoo.com, achimescu_ovidiu@yahoo.com, samdacul@gmail.com, catalindragomirescu@yahoo.com, loredanapavel27@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, banuionutgabriel1@gmail.com, arienne2003@yahoo.com, alice.nacioiu@creativeluggage.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, administrator@cab.ro, office_konexarte@yahoo.com, eu_sunt9910@yahoo.com, mihaelahq@yahoo.com, florin@popservice.ro, pse_flori@yahoo.com, yo7aoz@yahoo.com, Radu_necea@yahoo.com, adipop@popservice.ro, zalmoxa_adipop@yahoo.com, cristina_ruris@yahoo.com, catalin_ruris@yahoo.com, sales@popservice.ro, spt2000ro@yahoo.com, fmflorin@gmail.com, herrvonbartosh@yahoo.com, andrei.patrut@yahoo.com, ioanlung2006@yahoo.com, sboraeugen@yahoo.com, ioanpop@yahoo.com, l_cantemir@yahoo.com

e...

Le-am spus alor mei ca in urmatorii 50 de ani nu se scapa de mine...asa ca la Sarmizegetusa Regia se va semna Pacea Mondiala, asa cum spun de ceva ani....

adi

On 1/3/2012 12:11 PM, Andrei P wrote:
> Ai rabdare... Inca nu s-au copt lucrurile.
> PAI
>
> From: Adi Pop <adipop@popservice.ro>
> To: Andrei P <andrei.patrut@yahoo.com>
> Cc: Lung Ioan <ioanlung2006@yahoo.com>; Constantin Lica <c.lica17@gmail.com>; Nicolae - Nae NACIOIU <nacioiunicolae@yahoo.com>; Nicu MNM Dumitrescu <mnm.nicu@gmail.com>; Mitica BADILA <miticabadila@yahoo.com>; Nicu + Aura COMAN <nicu@infodatesistem.ro>; Calin FLORIAN <calinflorian@live.com>; Constantin Iulian SIMION <simion_iulian@yahoo.com>; ioanpop@yahoo.com; l_cantemir@yahoo.com; radu IVAN <radu_ivan2005@yahoo.com>; spt2000ro@yahoo.com; fmflorin@gmail.com; herrvonbartosh@yahoo.com; sboraeugen@yahoo.com; Angela PATRUT <patruta2007@yahoo.com>; geostroe@gmail.com; armenescu.eliana.elena3@gmail.com; ninabeciu@yahoo.com; banceanuvasile@yahoo.com; ioanaalex68@yahoo.com; alecu_ioan@yahoo.com; nicolaenacioiu@yahoo.com; loredanapavel27@yahoo.com; enciustefan@yahoo.com; banuionutgabriel1@gmail.com; arienne2003@yahoo.com; tanasescu.dragos@yahoo.com; mihaelahq@yahoo.com; florin@popservice.ro; pse_flori@yahoo.com; yo7aoz@yahoo.com; Radu_necea@yahoo.com; adipop@popservice.ro; zalmoxa_adipop@yahoo.com
> Sent: Tuesday, January 3, 2012 11:46 AM
> Subject: Re: Discursuri spirituale despre... oameni
>
> Cand vei iesi si tu in fata la un altfel de " JOC "...?
> Ce astepti ...?
>
> http://www.sfatulbatranilor.ro/forum.php
>
> Te pup,
> adi
>
> On 1/3/2012 11:25 AM, Andrei P wrote:
>> Doua discursuri mai mult decat interesante, chiar grozave, prin modul, altfel deosebit, de a privi lucrurile !
>>
>> http://www.youtube.com/watch?v=0guEKMVYmZ8&feature=related
>>
>> http://www.youtube.com/watch?v=sOn0ePaq8sw&list=UU_2msNyBPQG1iqskl23unQQ&index=9&feature=plcp
>>
>> Cu stima,
>> PAI
>>
>>
>
>
>