Adrian Pop
15.10.2011, 08:13
http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?t=1582
Picatura chinezeasca.....acolo unde este cel mai greu....
Show Recent Messages (F3)
Zamfir Catalin: hbo
Pop Adrian: ok
Pop Adrian: imi facu o sedinta azi...si vad luminos....
Pop Adrian: este fantastic acest OM
Zamfir Catalin: ma bucur
Pop Adrian: nu-mi vine sa cred
Zamfir Catalin: v-a mai venit apa la moara..
Pop Adrian: ma uimeste
Pop Adrian: normal...
Pop Adrian: o iau de la capat
Zamfir Catalin: doamne ajuta...
Pop Adrian: Doamne ajuta...
Pop Adrian: Pop Adrian: pune pe puncte, pas cu aps Ionut, ca am ochii obositi
Pop Adrian: 1
Pop Adrian: 2
Pop Adrian: 3
Pop Adrian: 4..
Banuionut Gabreil: ok
Banuionut Gabreil: 1.vine elevul sau copilul 2.vedem la ce nivel se afla .3.incpem studiul cu Cerny sau depinde de nivelul lui.4 game.5.solfegii.6studiu muzical.7teorie muzicala.8in functie de pregatire si de captare a informatiilor poate incepem si cu o melodie.8pentru cei incepatori studiul pianului si d einceput i nfunctie de cum se descurca gama do major si cu ceva exercitii pentru degetatie9.teme petnru acasa+studiu muzical pentru acasa cam asa decurge o ora sau doua d epian
Last message received on 19.02.2010 at 23:37
Zamfir Catalin: ati vazut revista lui Pavel?
Pop Adrian: nu
Pop Adrian: ma bucur
Pop Adrian: poate ca ne vom unii fortele. Este un Om de treaba...
Pop Adrian: Pop Adrian: cred ca este bine, ca la fircare sedinta cu ei sa le spui de bun simt.....
Pop Adrian: cam ce le-ai spune ?
Pop Adrian: asa , cateva fraze....
Banuionut Gabreil: pai in primul rand normal sa creez o admosfara relaxata destinsa fara ocolisuri sau sa avem o relatie cat mai deschisa sa ne putem cunoaste mai bine le-as spune ca pot ajunge exact acolo unde v-or ei numai cu ajutorul lor si contribuind si eu cu aceasta si ca intotdeauna pe unde ajung si unde se duc sa fie cu mintea deschisa si sa aiba bun simt in tot ceea ce realizeaza cam asta le-as spune
Last message received on 19.02.2010 at 23:47
Pop Adrian: OK
Pop Adrian: SI CUM SA MUNCEASCA IN vIATA ?
Pop Adrian: Banuionut Gabreil: pai normal le-as spue ca orice capcane ar intalni sa fie cinstitisi s anu incerces a pacaleasca pentru ca singuri v-or pica in propria capcana
Pop Adrian: sa-si iubeasca Neamul...Tara, sa nu minta, sa fie cinstiti, sa-si sjute semenii neconditionat
Pop Adrian: vezi ca Pavel Corut, are cateva carti pt copiii si pt Tineri. citeste acolo....
A problem occurred while transferring the file "Februarie11-pAVEL cORUT..pdf". The transfer has been stopped.
Zamfir Catalin: http://www.hit.ro/stiinta-generala/Universul-mai-batran-cu-20-de-milioane-de-ani?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Hitro+%28Hit.ro%29
Zamfir Catalin: http://www.hit.ro/stiinta-generala/Cele-mai-vechi-stele-din-afara-Caii-Lactee?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Hitro+%28Hit.ro%29
Pop Adrian: Cataline, sa facem amandoi un plan de lucru pt cele 2 asociatii de explorare
Zamfir Catalin: da
Pop Adrian: Redresare economica este mult mai usor de realizat, dar cea Morala...greu.
Pop Adrian: asa ca hai sa punem picatura chinezeasca.....acolo unde este cel mai greu....
Zamfir Catalin: tinerii o vor face de la sine
Pop Adrian: ajutati
Pop Adrian: gandete-te la copiii de tigani, sunt needucati...
Zamfir Catalin is typing a message.
Zamfir Catalin: si nici nu stiu cum sa ajungem la ei..
Pop Adrian: a sa si ai nostri, sunt needucati in spiritul Muncii cinstite..ca nu stiu parintii..de-aia zic
Picatura chinezeasca.....acolo unde este cel mai greu....
Show Recent Messages (F3)
Zamfir Catalin: hbo
Pop Adrian: imi facu o sedinta azi...si vad luminos....
Pop Adrian: este fantastic acest OM
Zamfir Catalin: ma bucur
Pop Adrian: nu-mi vine sa cred
Zamfir Catalin: v-a mai venit apa la moara..
Pop Adrian: ma uimeste
Pop Adrian: normal...
Pop Adrian: o iau de la capat
Zamfir Catalin: doamne ajuta...
Pop Adrian: Doamne ajuta...
Pop Adrian: Pop Adrian: pune pe puncte, pas cu aps Ionut, ca am ochii obositi
Pop Adrian: 1
Pop Adrian: 2
Pop Adrian: 3
Pop Adrian: 4..
Banuionut Gabreil: ok
Banuionut Gabreil: 1.vine elevul sau copilul 2.vedem la ce nivel se afla .3.incpem studiul cu Cerny sau depinde de nivelul lui.4 game.5.solfegii.6studiu muzical.7teorie muzicala.8in functie de pregatire si de captare a informatiilor poate incepem si cu o melodie.8pentru cei incepatori studiul pianului si d einceput i nfunctie de cum se descurca gama do major si cu ceva exercitii pentru degetatie9.teme petnru acasa+studiu muzical pentru acasa cam asa decurge o ora sau doua d epian
Last message received on 19.02.2010 at 23:37
Zamfir Catalin: ati vazut revista lui Pavel?
Pop Adrian: nu
Pop Adrian: ma bucur
Pop Adrian: poate ca ne vom unii fortele. Este un Om de treaba...
Pop Adrian: Pop Adrian: cred ca este bine, ca la fircare sedinta cu ei sa le spui de bun simt.....
Pop Adrian: cam ce le-ai spune ?
Pop Adrian: asa , cateva fraze....
Banuionut Gabreil: pai in primul rand normal sa creez o admosfara relaxata destinsa fara ocolisuri sau sa avem o relatie cat mai deschisa sa ne putem cunoaste mai bine le-as spune ca pot ajunge exact acolo unde v-or ei numai cu ajutorul lor si contribuind si eu cu aceasta si ca intotdeauna pe unde ajung si unde se duc sa fie cu mintea deschisa si sa aiba bun simt in tot ceea ce realizeaza cam asta le-as spune
Last message received on 19.02.2010 at 23:47
Pop Adrian: OK
Pop Adrian: SI CUM SA MUNCEASCA IN vIATA ?
Pop Adrian: Banuionut Gabreil: pai normal le-as spue ca orice capcane ar intalni sa fie cinstitisi s anu incerces a pacaleasca pentru ca singuri v-or pica in propria capcana
Pop Adrian: sa-si iubeasca Neamul...Tara, sa nu minta, sa fie cinstiti, sa-si sjute semenii neconditionat
Pop Adrian: vezi ca Pavel Corut, are cateva carti pt copiii si pt Tineri. citeste acolo....
A problem occurred while transferring the file "Februarie11-pAVEL cORUT..pdf". The transfer has been stopped.
Zamfir Catalin: http://www.hit.ro/stiinta-generala/Universul-mai-batran-cu-20-de-milioane-de-ani?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Hitro+%28Hit.ro%29
Zamfir Catalin: http://www.hit.ro/stiinta-generala/Cele-mai-vechi-stele-din-afara-Caii-Lactee?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Hitro+%28Hit.ro%29
Pop Adrian: Cataline, sa facem amandoi un plan de lucru pt cele 2 asociatii de explorare
Pop Adrian: Redresare economica este mult mai usor de realizat, dar cea Morala...greu.
Pop Adrian: asa ca hai sa punem picatura chinezeasca.....acolo unde este cel mai greu....
Zamfir Catalin: tinerii o vor face de la sine
Pop Adrian: ajutati
Pop Adrian: gandete-te la copiii de tigani, sunt needucati...
Zamfir Catalin is typing a message.
Zamfir Catalin: si nici nu stiu cum sa ajungem la ei..
Pop Adrian: a sa si ai nostri, sunt needucati in spiritul Muncii cinstite..ca nu stiu parintii..de-aia zic