PDA

Arată versiune īntreagă : In fine, am terminat prima scriere a ENCICLOPEDIEI ACADEMIEI DACOROMANE..

Adrian Pop
23.12.2011, 16:15
Tocmai ziceam de faptul ca : " DUMNEZEU da dreptul la Viata " si ca de-aici pleaca totul....
Friday, December 23, 2011 2:15 PM
From:
This sender is DomainKeys verified
"Pop Adrian" <zalmoxa_adipop@yahoo.com>
Add sender to Contacts
To:
"Geo Stroe" <geostroe@gmail.com>
Cc:
armenescu.eliana.elena3@gmail.com, ninabeciu@yahoo.com, banceanuvasile@yahoo.com, ioanaalex68@yahoo.com, preoteasa_marinela@yahoo.com, lenuta_onofras@yahoo.com, ogarceag@gmail.com, alecu_ioan@yahoo.com, nicolaenacioiu@yahoo.com, achimescu_ovidiu@yahoo.com, samdacul@gmail.com, catalindragomirescu@yahoo.com, mdog9270@gmail.com, loredanapavel27@yahoo.com, administrator@cab.ro, office_konexarte@yahoo.com, eu_sunt9910@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, banuionutgabriel1@gmail.com, arienne2003@yahoo.com, alice.nacioiu@creativeluggage.com, cici7773@yahoo.fr, mihaelahq@yahoo.com, florin@popservice.ro, pse_flori@yahoo.com, yo7aoz@yahoo.com, Radu_necea@yahoo.com, adipop@popservice.ro, zalmoxa_adipop@yahoo.com, cristina_ruris@yahoo.com, catalin_ruris@yahoo.com, sales@popservice.ro, spt2000ro@yahoo.com, fmflorin@gmail.com, herrvonbartosh@yahoo.com, andrei.patrut@yahoo.com, naidincornel@yahoo.com, l_cantemir@yahoo.com, ioanpop@yahoo.com, adrianaraluca_2@yahoo.com, marian_stancu85@yahoo.com, bogdanandrei13@yahoo.com, stefanita_olteanu@yahoo.com, ella_visan@yahoo.com, claudiuvasiluta@yahoo.com, ciobanu_mugurel@yahoo.com, ion_e31@yahoo.com, dobrita.ionut88@gmail.com, enciudoru@yahoo.com, cristinaberhencz@yahoo.com, florin.catalin91@yahoo.com, fworldcontact@yahoo.com, gabrielboldea@yahoo.com, zeineb.dakhel@yahoo.com
Ma bucur !

FELICITARI SINCERE !

Si noi suntem pe " cai albi " cu dezvoltarea unor produse ce au la baza inventii Romanesti. O sa ne consultam in privinta primilor bani care apar din acste actiuni, sa-i investim ulterior cu intelepciune.

In dimineata aceasta mi-a venit ideea de-a dezvolta doua noi topicuri pe forumul nostru:

1. Din intelepciunea POPORULUI ROMAN !
2. Din intelepciunea celorlalte POPOARE !

Asa am scris primul concept ( defapt prima Lege Zalmoxiana ) ce trebuie implementat Om cu Om in noua Societate Umana pe care vrem s-o (re)contrsuim, avand la BAZA OMENIA si BUNUL SIMT !

DUMNEZEU da dreptul la Viata !!!

Consecintele incalcarii acestui concept, deocamdata il numim asa pana ce acesta devine LEGE constientizata de noi toti, au dus societatea umana in deriva in care traim cu totii.

--- On Fri, 12/23/11, Geo Stroe <geostroe@gmail.com> wrote:

From: Geo Stroe <geostroe@gmail.com>
Subject: Re: Tocmai ziceam de faptul ca : " DUMNEZEU da dreptul la Viata " si ca de-aici pleaca totul....
To: "Pop Adrian" <zalmoxa_adipop@yahoo.com>
Date: Friday, December 23, 2011, 1:33 PM

In fine, am terminat prima scriere a ENCICLOPEDIEI ACADEMIEI DACOROMANE..

ACUM INCEPE CORECTURA SI STILIZAREA....

Īn data de 23 decembrie 2011, 12:15, Pop Adrian <zalmoxa_adipop@yahoo.com> a scris:

http://www.descopera.ro/dnews/9085711-creatorul-super-virusului-gripal-insista-studiul-meu-trebuie-publicat-necenzurat

http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/1779-Creatorul-super-virusului-gripal-insistÄ-Studiul-meu-trebuie-publicat-necenzurat!?p=4535#post4535

Tocmai ziceam de faptul ca : " DUMNEZEU da dreptul la Viata " si ca de-aici pleaca totul....

--
GeoStroe

0722972522, tel/fax:0214138434, geostroe@gmail.com
Fundația Academia DacoRomānă ”TDC” - FADRTDC
Partidul Romāniei Europene - P.R.E.
SC.Tempus DacoRomānia ComTerra SRL - Editura DacoRomānă ”TDC”

Adrian Pop
25.12.2011, 23:10
-------- Original Message --------
Subject: MULTUMESC !!!
Date: Sun, 25 Dec 2011 20:54:11 +0200
From: adipop <adipop@popservice.ro>
To: geostroe@gmail.com, loredanapavel27@yahoo.com, alecu_ioan@yahoo.com, nicolaenacioiu@yahoo.com, adipop@popservice.ro, zalmoxa_adipop@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, banuionutgabriel1@gmail.com, arienne2003@yahoo.com, alice.nacioiu@creativeluggage.com, tanasescu.dragos@yahoo.com

Inca nu am publicat nimic. Am cateva zeci de mii de pagini scrise in ceva manuscrise din care primele zeci sunt scoase pe imprimanta de tinerii cu care am lucrat pana acum 6 ani la SC Zalmoxa. Sunt studii profunde legate de filosofia si psihologia ancestrala Neamului nostru, cea a Omeniei si-a Bunului Simt, cea Zalmoxiana.

Cercetari fundamentale in domeniile stiintelor de frontiera, la care am lucrat ani buni sunt legate de:
- Omologarea primului Motor Psihotronic Romanesc - am urmarit activarea anumitor zone ale creierului uman.
- Sanatate - clopotei fabricati din lut ( material anizotrop ). Am descoperit ca pe frecventa purtatoare de de 2.000 Hz se poate suprapune o frecventa legata de creativitatea creierului omenesc, prin forma diferita a obiectului respectiv ( Energie de forma ).
- Hrana - vase din lut - s-a lucrat la ideea de-a izola complet un sistem ce are o energie interna fixa, deci o entropie maxima de echilibru.

- In 2010 s-au facut 4 experimente cu bioenergie la Craiova in 3 laboratoare diferite, cu ajutorul doctorului neurochirurg Liviu Nuteanu, punandu-se practic bazele noii medicini ale viitorului - medicina energo-informationala.

Am descris si pun in practica intr-o Scoala de afaceri online Zalmoxa mecanisme ale gandirii umane, urmand ca acestea sa fie studiate stiintific din punct de vedere PSI, fonetic ( studiile Mosului - Prof. Dr Tudor Diaconu), biochimic si biofizic prin noua stiinta a biolaserelor, la Institutul de Cercetare a Stiintelor de frontiera - Dr. Liviu Nuteanu - ce urmeaza sa-l infiintam.

In domeniile conventionale : soft, electronica, electrotehnica, energetica si mecanica - prin firmele Pop Service electronic HQ - firma familiei mele si cele ale copiilor mei - Ruris si Software PSE, au fost scoase pe piata produse concepute si proiectate 100 % de noi.

Lucrez alaturi de tineri ce se gasesc in starea de om si-i " modelez " in cea de OM, la proiecte pe care le consider extrem de importante pentru oamenire :

- UNIVERSITATEA-ZALMOXIANA - Educatie
- ORASUL SANATATII VEGA - Sanatate=Hrana, Inventica
- SARMISEGETUSA CAPITALA PACII MONDIALA - schimbarea totala a resurselor planetare folosite in mod cretin.

Nu am mers niciodata pe drumuri batatorite de altii...

Cel mai important concept ce Mi s-a dezvaluit ( MI l-am dezvaluit prin supraefortul depus constant lucrand altruist numai in Scopuri Nobile ) pana in acest moment este acela legat de importanta fundamentala a modului de obtinere a banilor. Energia lor este legata intrinsec de traiul Fericit, Sanatos si decent al fiecarui om de pe Terra.

Toate acestea au cu adevarat valoare atunci cand prin tot ce faci in fiecare Clipa TO pui in practica, prin discutii purtate pe toate caile posibile cu fiecare om in parte. Si mai ales cu tineri....

------------------------------------

Apreciez enorm efortul depus de Dumneavoastra, asa cum am mai spus, pentru a finaliza ENCICLOPEDIA ACADEMIEI DACOROMNE.

FELICITARI SINCERE !!!

----------------

On 12/25/2011 12:10 PM, Geo Stroe wrote:

AM AJUNS LA ENCICLOPEDIA ACADEMIEI DACOROM\NE LA FINAL. SUNT LA CORECTURA.
AM NEVOIE DE UN CV EXACT SI MAI ALES DE TITLURILE CARTILOR DVS, PRECUM SI UN REZUMAT AL IDEILOR FORTA ALE CERCETARIILOR DVS SI O FOTOGRAFIE DIGITALA.
urgent!!!!!!!!!!!!!!
MAXIM 5 ZILE
PE EMAIL.
--
GeoStroe

Adrian Pop
31.12.2011, 20:40
Subject: Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. La multi ani!
Date: Sat, 31 Dec 2011 18:29:53 +0200
To: Geo Stroe <geostroe@gmail.com>, ninabeciu@yahoo.com, loredanapavel27@yahoo.com, alecu_ioan@yahoo.com, nicolaenacioiu@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, banuionutgabriel1@gmail.com, arienne2003@yahoo.com, alice_nacioiu@yahoo.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, mihaelahq@yahoo.com, florin@popservice.ro, pse_flori@yahoo.com, yo7aoz@yahoo.com, Radu_necea@yahoo.com, banceanuvasile@yahoo.com, ioanaalex68@yahoo.com, preoteasa_marinela@yahoo.com, lenuta_onofras@yahoo.com, ogarceag@gmail.com, achimescu_ovidiu@yahoo.com, samdacul@gmail.com, catalindragomirescu@yahoo.com, goiaexp44@yahoo.com, administrator@cab.ro, office_konexarte@yahoo.com, eu_sunt9910@yahoo.com, sales@popservice.ro, spt2000ro@yahoo.com, fmflorin@gmail.com, herrvonbartosh@yahoo.com, andrei.patrut@yahoo.com, sboraeugen@yahoo.com, ioanpop@yahoo.com, l_cantemir@yahoo.com, cstanculet@yahoo.com, senatorfunar@yahoo.com

Si eu lucrez continuu....ca daca tot ne-am apucat sa facem ceva BUN pentru Neamul nostru, pai s-o facem ca nimeni altii... astfel ca de la nivel de NECESITATE pe care l-am avut atunci cand ne-am apucat de treaba, am ajuns acum la nivelul Nobil, la acela de-a CREDE in tot ce facem.

FELICITARI sincere pentru MUNCA imnesa pe care o faceti zilnic !

Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. La multi ani!

adi

On 12/31/2011 4:46 PM, Geo Stroe wrote:
> La multi ani cu sanatate!
> --
> INCA MAI CORECTEZ
> UN CV FOTO SI LISTA DE LUCRARI PT ENCICLOP DE LA DVS_?? ati trimis oare?
> GeoStroe
>
> 0722972522, tel/fax:0214138434, geostroe@gmail.com
> Fundația Academia DacoRomānă ”TDC” - FADRTDC
> Partidul Romāniei Europene - P.R.E.
> SC.Tempus DacoRomānia ComTerra SRL - Editura DacoRomānă ”TDC”

Adrian Pop
10.01.2012, 01:34
Dimineata astept un material de la Domnul Alecu Ioan spre fi publicat in Enciclopedie.

Acest OM din Iasi a lucrat la toate proiectele neconventionale la care am lucrat si eu...culmea, fara sa ne cunaostem pana anul trecut in vara.

Sper ca impreuna sa ajungem sa realizam ce si-a propus....CASE autonome din punct de vedere energetic.
Eu il sprijin din toate punctele de vedere, pentru ca merita cu prisosinta.

Adrian Pop10:43:48 PM zalmoxa_adipop: m-as bucura daca am reusi sa-l trimitem in Timp util.10:43:53 PM zalmoxa_adipop: pana la ora 1210:44:51 PM Alecu Ioan: Sper ca in aceasta noapte sa finalizez si mine dimineat sa incep sa-l tehnoredactez10:45:20 PM zalmoxa_adipop: Perfect10:45:20 PM zalmoxa_adipop: Ma bucur sincer10:45:33 PM zalmoxa_adipop: Imi pare foarte rau ca nu s-a facut asta mai inainte10:46:47 PM Alecu Ioan: Timpul este scurt si cred ca cel scrise sa dezvolte interesul pentru aceasta activitate de producerea energie si accesul liber si neingradit al fiecarui om la energie10:47:21 PM zalmoxa_adipop: DA. Mare lucru ce spuneti....10:49:51 PM zalmoxa_adipop: O sa-i scriu in aceasta seara Domnului Geo sa-i spun de mesajul Dumnavoastra de maine.10:50:03 PM Alecu Ioan: Cred ca fiecare natiune trebuie sa conjuge eforturile oamenilor a caror dimensiune spirituala le confera autoritatea de a modifica legislatia in domeniu si sa realizeze echipamente de conversia energiei care sa le permita oamenilor sa se bucure de energie fara costuri si mai ales sa poata sa nu mai sufere defrig sau nevoi

Adrian Pop
17.01.2012, 22:06
Subject: Fwd: noutati despre enciclopedia academiei dacoromane
Date: Tue, 17 Jan 2012 20:02:38 +0200
To: Alecu Ioan <alecu_ioan@yahoo.com>

Eu nu am nici o contributie la reusita Domnului Geo Stroe !

Subject: noutati despre enciclopedia academiei dacoromane
Date: Tue, 17 Jan 2012 08:00:29 -0800 (PST)
From: Alecu Ioan <alecu_ioan@yahoo.com>
To: adi pop <adipop@popservice.ro>

Domnule Adi,
Felicitari. Cred ca este o reusita pentru Cultura Romana.
Felicitari pentru Domnul Geo Stroe si Dumneavoastra
Alecu Ioan.

--- On Tue, 1/17/12, adi pop <adipop@popservice.ro> wrote:

From: adi pop <adipop@popservice.ro>
Subject: Re: noutati despre enciclopedia academiei dacoromane
To: "Geo Stroe" <geostroe@gmail.com>
Cc: "Elena Armenescu" <armenescu.eliana.elena3@gmail.com>, "Ioana Alex" <ioanaalex68@yahoo.com>, "preoteasa marinela" <preoteasa_marinela@yahoo.com>, "Lenuta Onofras" <lenuta_onofras@yahoo.com>, ogarceag@gmail.com, "BAGIU OVIDIU ILIE" <ovi_vio_ivo@yahoo.co.uk>, "Alecu Ioan" <alecu_ioan@yahoo.com>, nicolaenacioiu@yahoo.com, achimescu_ovidiu@yahoo.com, "nicolae pintilie" <samdacul@gmail.com>, catalindragomirescu@yahoo.com, loredanapavel27@yahoo.com, administrator@cab.ro, office_konexarte@yahoo.com, eu_sunt9910@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, banuionutgabriel1@gmail.com, arienne2003@yahoo.com, alice.nacioiu@creativeluggage.com, mihaelahq@yahoo.com, florin@popservice.ro, pse_flori@yahoo.com, yo7aoz@yahoo.com, Radu_necea@yahoo.com, "Adi Pop" <adipop@popservice.ro>, "D.nul Adi Pop" <zalmoxa_adipop@yahoo.com>, cristina_ruris@yahoo.com, catalin_ruris@yahoo.com, sales@popservice.ro, spt2000ro@yahoo.com, fmflorin@gmail.com, "herrilmar vonbartosh" <herrvonbartosh@yahoo.com>, andrei.patrut@yahoo.com, adrianaraluca_2@yahoo.com, marian_stancu85@yahoo.com, bogdanandrei13@yahoo.com, stefanita_olteanu@yahoo.com, ella_visan@yahoo.com, claudiuvasiluta@yahoo.com, ciobanu_mugurel@yahoo.com, ion_e31@yahoo.com, dobrita.ionut88@gmail.com, enciudoru@yahoo.com, cristinaberhencz@yahoo.com, florin.catalin91@yahoo.com, fworldcontact@yahoo.com, gabrielboldea@yahoo.com, zeineb.dakhel@yahoo.com
Date: Tuesday, January 17, 2012, 5:25 PM

FELICITARI SINCERE Domnule Geo Stroe pentru munca imensa depusa in ADR.

La ce pret ajunge pe piata aceasta ENCICLOPEDIE ADR ?
Pentru inceput, doresc sa cumpar 10 Enciclopedii sa le fac cadou Tinerilor de care ma ocup sa-i " modelez " din om in starea de OM, la Scoala de afaceri online Zalmoxa.

----- Original Message -----
From: Geo Stroe
To: ancu dinca
Sent: Monday, January 16, 2012 11:53 PM
Subject: noutati despre enciclopedia academiei dacoromane
ENCICLOPEDIA ACADEMIE DACOROMANE 2012 ESTE SUB TIPAR
AU FOST PROBLEME CU DIACRITICILE, INCOMPATIBILITATI DE CALCULATOARE...AM PAI PIERDUT MATIERIALE PRIN TIPOGRAFIE
AU IESIT PESTE 1600 PAGINI IN LOC DE 1000 PLANIFICATE
PRIN URMARE PRETUL A URCAT CU INCA 150 180 DE MILIOANE
VOR IESI DOUA VOLUME DE APROAPE 800 DE PAGINI FORMAT 17 24 STUDENTESC INTERMEDIAR
JOIA VIITOARE INCERC SA ADUC PRIMELE EXEMPLARE LA SEDINTA ADR,
DAR JOIA CEALALTA DE 26 IANUARIE AVEM CHIAR LANSAREA CARTII
CU TOATA CERTITUDINEA NECESARA
ROG SA PREGATITI MATERIALE MAI SPECIALE PENTRU CA VOM ATACA
ADEVARATA ENCICLOPEDIE DACOROMANA IN CEL PUTIN 10 VOLUME IN URMATORII ANI...
LA BUNA VEDERE!
--
GeoStroe

Adrian Pop
18.01.2012, 19:13
Ma bucur daca macar cu atat va pot ajuta deocamdata !
Wednesday, January 18, 2012 5:12 PM
From:
"Pop Adrian" <zalmoxa_adipop@yahoo.com>
Add sender to Contacts
To:
geostroe@gmail.com
Stiu ca aveti nevoie de bani si pentru asta am cumparat cele 10 X 2 volume. Ma bucur daca macar cu atat va pot ajuta deocamdata ! Doresc sa le ofer tinerilor mei din Scoala.
Unde si cum sa trimit banii maine ?

----- Original Message -----
From: Geo Stroe
To: adi pop
Sent: Wednesday, January 18, 2012 12:31 AM
Subject: eadr

pentru dvs numai 120 lei doua volume EADR
ORI 10 EX EGAL 1200 LEI
Sunteti primul. Banii merg direct in tipografie... Si avem mare nevoie de ei,,

Multumesc

veti vedea si CV dvs si alte texte inclusiv despre Legile lui Confucius si Zamolse in EADR

TRIMITETI PENTRU MAINE ?

--
GeoStroe

Adrian Pop
19.01.2012, 12:51
O sa va rog sa-mi trimiteti la Craiova 9 volume complete cand puteti, pentru ca in ceea ce ma priveste nu-i graba. Un volum o sa-i revina lui Ionut fiind din Bucuresti, pe care o sa-l rog sa-l ia de la Dumneavoastra atunci cand va intalniti cu membrii ADR.

MULTUMESC !

CV-ul meu nu este atat de important fata de MUNCA IMENSA pe care ati facut-o in a finaliza Enciclopedia ADR.

O sa va sune la telefon un colaborator de la Posta sa ceara lamuriri, daca este cazul....

On 1/18/2012 5:14 PM, Geo Stroe wrote:
> stroe gheorghe
> str Sibiu
> o61354 pentru enciclopedia adr.
>
> unde sa va trimit cartile_?

Adrian Pop
20.01.2012, 13:12
Va rog ca doua volume din Enciclopedia ADR sa ramana la Bucuresti pentru Ionut.Friday, January 20, 2012 10:17 AM
From: "Pop Adrian" <zalmoxa_adipop@yahoo.com>Add sender to Contacts
To: geostroe@gmail.com, alecu_ioan@yahoo.com, nicolaenacioiu@yahoo.com
Cc: ioanaalex68@yahoo.com, tribunabunuluisimt@groups.facebook.com, remus.c_raclau@yahoo.com, loredanapavel27@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, banuionutgabriel1@gmail.com, arienne2003@yahoo.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, cucu_paul@yahoo.com
O sa va rog ca doua volume sa i le dati lui Ionut, ca-i dau si lui Nae unul, mai ales ca fata lui este cursanta la Scoala de afaceri online Zalmoxa.

MULTUMESC !

Cred ca banii au ajuns ieri la Dumneavoastra , asa cum am discutat cu colaboratorul firmei mele!

Un volum o sa-l dau Mosului, altul Domnului Alecu si un volum tatalui Domnului Raclau.
Celelalte sunt pentru alti Tineri de care ma ocup.

O zi plina,
adi

Adrian Pop
01.03.2012, 15:11
adi pop" <adipop@popservice.ro>View contact detailsTo: "Geo Stroe" <geostroe@gmail.com>, tdstanciu@yahoo.com, aurel_vlad2000@yahoo.com, moisa.emilia@gmail.com, ioanaalex68@yahoo.com, alecu_ioan@yahoo.com, pentrubunulsimt@hotmail.com, preoteasa_marinela@yahoo.com, zalmoxa_adipop@yahoo.com, adipop@popservice.ro, enciustefan@yahoo.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, enciudoru@yahoo.com, denny_balog@yahoo.com, loredanapavel27@yahoo.com, eu_sunt9910@yahoo.com, arienne2003@yahoo.com, administrator@cab.ro, cici7773@yahoo.fr, nicolaenacioiu@yahoo.com, bel_briio@yahoo.com, nicolaerolea@clicknet.ro, spt2000ro@yahoo.com, sanda_romosan@yahoo.com... moreNu.
Ionut s-a retras din Scoala. Am inteles ca el si cu Nae au luat cate o carte, VOL 1.

Adrian Pop

On 3/1/2012 10:21 AM, Geo Stroe wrote:

ATI PRIMIT CARTILE VOL 1 SI 2 DIN ENCICLOPEDIA ADR??
--
GeoStroe

Adrian Pop
01.03.2012, 15:40
Mai bine sa ramana la Nae. In el am incrdere. Le iau eu cumva mai tarziu.

Cele bune !

On 3/1/2012 1:29 PM, Geo Stroe wrote:
> AZI AM SA IL OBLIG SA VA TRIMITA CELE CUVENITE.
> O ZI BUNA!

Adrian Pop
04.03.2012, 21:05
---------- Mesaj redirecţionat ----------
De la: Geo Stroe <geostroe@gmail.com>
Data: 4 martie 2012, 11:36
Subiect: Fwd:
Către: Nacioiu Nicolae <nacioiunicolae@yahoo.com>

AVETI DE LUAT ENCICLOPEDII DE LA ADR PT ADI POP.

IONUT BANU A LUAT CATEVA DVS PUTETI LUA RESTUL?

JOI AVEM LANSARE LA MUZEUL NATIONAL DE ISTORIE LA ORELE 14 LA COLUMNA, APOI ACTIUNI LA SEDIUL BNP,

---------- Mesaj redirecţionat ----------
De la: adi pop <adipop@popservice.ro>
Data: 1 martie 2012, 16:11
Subiect: Re:
Către: Geo Stroe <geostroe@gmail.com>, nicolaenacioiu@yahoo.com

Nicolae Nacioiu.

On 3/1/2012 1:53 PM, Geo Stroe wrote:
> cine este Nae?
> l/am cunoscut cumva?
>

Adrian Pop
04.03.2012, 22:31
Subject: LANSAREA ENCICLOPEDIEI ACADiEMIEI DACOROMANE LA MUZEUL NATIONAL AL ROMANIEI 8 martie 2012 orele 14
Date: Sun, 4 Mar 2012 12:31:52 +0200
To: remusmacovei@yahoo.com, veronica maria <vivi_mai2006@yahoo.com>, Nacioiu Nicolae <nacioiunicolae@yahoo.com>, Nita Ioan <nita.ioan@yahoo.com>, bratianu <bratianu@yahoo.com>

Va invitam la lansarea celor doua volume ale Enciclopediei Academeiei DacoRomāne la data de 8 martie 2012 orele 14,00 la Muzeul National de Istorie al Romāniei din Calea Victoriei (fosta Poșta) de langa CEC in cadrul Targului de carte AMPLUS la sala de langa Columna lui Traian
Cu acest prilej se vor mai prezenta si alte lucrari recent aparute la Editura DacoRomāna
Arta războului de Sun Tzu
A practical dictionary of hommophones, sotii Georgescu din SUA
O comoara ....limba noastra - Floarea Necșoiu
Lupta cu strigoii - Lică Pavel

Dupa orele 16 actiunea se va continua la Biblioteca pedagogica nationala din Intr Zalomit 12 (intrarea in Cismigiu, langa primaria Capitalei) cu lansarea cartii O comoara....limba noastra - Floarea Necșoiu, Lupta cu strigoii (poezii) Lica Pavel, romanului Dincolo de timp de Elena Rodica Lupu pana la orele 18, in cadrul Laboratorului de creație istorico- literar Hasdeu al Academiei DacoRomāne.
In cadrul targului se vor expune și alte lucrari mai vechi sau mai recente editate de Editura DacoRomāna conform pliantului anexat.
Relatii la tf 0722972522, "Geo Stroe" <geostroe@gmail.com> sau la standul editurii și tipografiei Semne - Artemis
La buna vedere!
--
GeoStroe

Adrian Pop
07.03.2012, 00:13
---------- Forwarded message ----------
Date: 2012/3/6
Subject: Re: ORA LANSARII ENCICLOPEDIEI ACAD. DACOROMANE ESTE 16 SI NU 14 LA SALA LAPIDARIUM DIN MUZEUL NATIONAL DE ISTORIE AL ROMANIEI
To: lupu rodica elena <lupurodica@yahoo.com>

desigur, este gazda noastra..

cum doriti

2012/3/6 lupu rodica elena <lupurodica@yahoo.com>

Stimate Domnule Stroe
Eu as vrea sa particip la lansarea Enciclopediei, dar pot lasa cartile mele si ceea ce duc pentru a trata participantii la Biblioteca Pdagogica si apoi sa vin la Muzeu National de Istorie?
Este cineva la BPedaggica la ora 15,30?
Multumesc,
RELupu

--- On Tue, 3/6/12, Geo Stroe <geostroe@gmail.com> wrote:

Subject: ORA LANSARII ENCICLOPEDIEI ACAD. DACOROMANE ESTE 16 SI NU 14 LA SALA LAPIDARIUM DIN MUZEUL NATIONAL DE ISTORIE AL ROMANIEI
To: "Crina Bocsan" <crina_bocsan@yahoo.com>, "lupu rodica elena" <lupurodica@yahoo.com>, "Silviu Silvian-Fusu" <teatrul.liber.fusu@gmail.com>, "prepelita gheorghe" <helpinkind@yahoo.com>, "Liviu PETRINA" <liviupetrina@yahoo.com>, "George Pantecan" <georgepantecan@comhem.se>, "George Pantecan" <gpantecan@comhem.se>, "Constantin Giurginca" <cgiurginca@yahoo.com>, "Croitoru Ilie" <croil2007@yahoo.com>, "Vasilescu Denisa" <vasilescu.denisa@yahoo.com>, "geta deliu" <gilromideliu@yahoo.fr>, "George ROCA" <georgeroca@rexlibris.net>, "silviu armangic" <s_armangic@hotmail.com>, "Ilarion Isopescu" <ilarion.isopescu@gmail.com>, "Kety" <bel_briio@yahoo.com>, "boby mititelu" <bobymititelu@yahoo.com>, "Cozianu Doru" <cozianud@yahoo.ca>, "michaela arbid" <michaelaarbid@hotmail.com>, "VIRGIL CIUCA" <virgilciuca2002@yahoo.com>, "Virgil Razesu" <razesu@clicknet.ro>, "Gheorghe Ionascu" <gionascu@yiahoo.com>, "Wanda Mihuleac" <wandamihuleac@hotmail.com>, "Florentin Smarandache" <fsmarandache@yahoo.com>, "VASILE TARATANU" <vtaratanu@yahoo.com>, vasileandru@yahoo.com, "Dacus Tarabostes" <rolanu@gmail.com>, "VALERIU MATEI" <valeriumatei@yahoo.ca>, "m.valcu-mehedinti m.valcu-mehedinti" <m.valcu-mehedinti@clicknet.ro>, "george visu" <george.visu@yahoo.com>, gelu.visan@yahoo.com, "Constantin Ciubotaru" <ctciubotaru@yahoo.com>, "Marioara Godeanu" <mery@bucura.ro>, monicablagescu@yahoo.com, "cc Fleancu Ion" <ionfleancu@yahoo.com>, nicuanghel84@yahoo.com, ghbuzatu@yahoo.com, "Centrul UNESCO Ionel Perlea Mihaela Racoviteanu" <mihaela_racoviteanu@yahoo.com>, laurentiudomnisoru@gmail.com, "veronica maria" <vivi_mai2006@yahoo.com>, "PARAIAC NELUTU" <florinpaltinus@yahoo.com>, "Lica Pavel" <lica_pavel@yahoo.com>, "berindei mihaela" <berindei_mihaela@yahoo.com>, "Banu Ionut" <banuionutgabriel1@gmail.com>, "ifrim ionut" <ionut_ifrim24@yahoo.com>, "Vlad KORE" <vlad_kore@yahoo.com>, "Iacob Cazacu" <iacob.cazacu@gmail.com>, "Tamara Moraru" <morarutamara@gmail.com>, "Serban Codrin Denca" <serbancodrin@yahoo.com>, "Alexandru Oblu" <aloblu@yahoo.com>, "murdock alexandru" <murdockalexandru@yahoo.com>, "Vasile Voica" <vasile.voica@gmail.com>, "Gabriela Vlantoiu" <gabriela.vlantoiu@ancs.ro>, "Anca Blagescu" <anca_blagescu@yahoo.com>, "Anca Avram" <ancaa@med.umich.edu>, "Cilibeanu Anca" <cilibeanu_anca@yahoo.com>, "Gabriela Iov Ielenici" <gabiiov@yahoo.com>, "iovan silviu" <iovansilviupfa@yahoo.com>, "Petre Vasilescu" <ulmulcerasului@yahoo.com>, "Baldea Sabin" <sabinbaldea@yahoo.com>, ladyfloricica@yahoo.com, "Albu Daniela" <dalbu2007@yahoo.com>, "D. Vuza" <danvuza@hotmail.com>, "ION MARIAN" <marianion10@gmail.com>, "Marian Apostol" <apoma@theory.nipne.ro>, "mariana mitran" <mariana_mitran52@yahoo.com>, "Paraschiv Gavril Paraschiv Gavril" <g.paraschiv.dvl@spiruharet.ro>, "Florin Ciutacu" <prof.florin.ciutacu.phd@gmail.com>, "PROF. UNIV. DR. GHEORGHE ISCRU" <ghe.iscru@yahoo.com>, "Pelimon Traian" <pelimontraian@gmail.com>, "Vasile Ghimpu" <ghimpuvasile@yahoo.com>, "vasilecosti" <vasilecosti@yahoo.co.uk>, druc.sorin@yahoo.com, "Consiliul National al Reintregirii _" <mirceadruc@yahoo.com>, consiliullocalamara@yahoo.com, "Macovei Remus" <macovei.remus@yahoo.com>, "rusu gheorghe" <rusu_gh3@yahoo.com>, "Dorel Petrila" <dorel.petrila@gmail.com>, "octavian" <octyxbazat@yahoo.com>, "Octavian Capatana" <o.capa@yahoo.com>, "Florin Oproiescu" <aurelpersu@yahoo.com>, "Drimbau Nistor" <nistor.drimbau@yahoo.com>, "Loredana Danila" <loredana_florentina@yahoo.com>, "Dan Buzescu" <buzescu.dan52@yahoo.com>, "Cipariu Dan Mircea" <cipariu@yahoo.com>, "Ion Fercu" <ionfercu@yahoo.com>, "institutul juridic" <icj_juridic@yahoo.com>, "Karolina Kenedy" <kenedykarolina@gmail.com>, "ic ioana" <icioana@yahoo.com>, "Nita Ioan" <nita.ioan@yahoo.com>
Date: Tuesday, March 6, 2012, 4:00 PM

ORGANIZATORII TARGULUI DE CARTE AMPLUS AU MODIFICAT ORA LANSARII ENCICLOPEDIEI ADR<

ESTE 16 LA SALA LAPIDARIUM LANGA COLUMNA LUI TRAIAN DE LA MUZEUL NATIONAL DE ISTORIE AL ROMANIEI, JOI, 8 MARTIE 2012. LANGA COLUMNA LUI TRAIAN

APOI LANSARIULE VOR CONTINUA DUPA DATINA LA BIBLIOTECA PEDAGOGICA NATIONALA CATEVA STRAZI MAI JOS LANGA CISMIGIU, CU ALTE TREI LANSARI

PANA LA ORELE 18...

TOTODATA, TOT LA MUZEUL NATIONAL DE ISTORIE AL ROMANIEI, SAMBATA, 10 MARTIE LA ORELE 13 ESTE LANSAREA CARTII DL MIHAI PREPELITA, CANDIDATUL PROPUS DE ACADEMIA DACOROMANA LA PREMIUL NOBEL PENTRU LITERATURA 2012, VICEPRESEDINTE AL ACADEMIEI DACOROMANE, CU TITLUL

BASARABIA 200 CONFORM PLANULUI ADR [N CADRUL COMEMORARII EVENIMENTELOR ANULUI 1812 .

VOR PARTICIPA AMBASADORII FEDERATIEI RUSE, AI MOLDOVEI, PROBABIL SI AL UCRAINEI, PERSONALUL DIPLOMATIC CULTURAL, MEMBRII ASOCIATIEI CULTURALE PRO BASARABIA SI BUCOVINA, ALTE ORGANIZATII UNIONISTE ALE ROMANILOR DE LA RASARIT DE PRUT , ALTE PERSONALITATI ALE VIETII CULTURAL STIINTIFICE DIN TARILE IN CARE TRAIESC ROMANI

CU STIMA,

GeoStroe

--
GeoStroe

--
GeoStroe

Adrian Pop
19.03.2012, 10:30
L-am rugat sa trimita cartle la Craiova, cu ramburs.Monday, March 19, 2012 8:28 AM

From:
"adi pop" <adipop@popservice.ro>
View contact details (http://us.lrd.yahoo.com/_ylc=X3oDMTBtcDcxYXVrBF9TAzM5ODMwMTAyNwRhYwN2aWV3Q UI-/SIG=1qdafbqef/EXP=1333348224/**http%3A//address.mail.yahoo.com/yab%3Fv=YM%26A=t%26simp=1%26em=adipop%2540popservi ce.ro%26fn=adi%2Bpop%26.done=http%253A%252F%252Fus .mc1258.mail.yahoo.com%252Fmc%252FshowMessage%253F sMid%253D0%2526filterBy%253D%2526.rand%253D5869988 21%2526midIndex%253D0%2526mid%253D1_28098198_AMXji mIAACfCT2bSRwykdQEtw%25252Bc%2526f%253D1%2526fromI d%253Dadipop%252540popservice.ro%2526m%253D1_28098 198_AMXjimIAACfCT2bSRwykdQEtw%25252Bc%25252C1_2809 6973_AMPjimIAAWHqT2bMFgAf8EcEIO8%25252C1_28095618_ AMXjimIAAVrOT2bLCQYcBDQCNuM%25252C1_28094273_AMLji mIAAPJOT2bK%25252BA0K30pFOjI%25252C1_28093038_AMTj imIAARajT2bJagdSyVheQ9I%25252C1_28091872_AMXjimIAA UsIT2bJZwOaWw2suBM%25252C%2526sort%253Ddate%2526or der%253Ddown%2526startMid%253D0%2526hash%253D88a28 9683ac5b3357d75c79de10c92a5%2526.jsrand%253D696035 2%2526acrumb%253DpqS.m0O1gIn%2526enc%253Dauto)

To:
"Geo Stroe" <geostroe@gmail.com>, moisa.emilia@gmail.com, ioanaalex68@yahoo.com, pentrubunulsimt@hotmail.com, alecu_ioan@yahoo.com, zalmoxa_adipop@yahoo.com, adipop@popservice.ro, enciustefan@yahoo.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, eu_sunt9910@yahoo.com, ana_mariavegaart@yahoo.com, enciudoru@yahoo.com, floridaniela34@yahoo.com, alecsiamarya@yahoo.co, arienne2003@yahoo.com, loredanapavel27@yahoo.com, administrator@cab.ro, banuionutgabriel1@gmail.com, cici7773@yahoo.fr, mihaelahq@yahoo.com, mihaeladraghici@hotmail.com, florin@popservice.ro, pse_flori@yahoo.com, yo7aoz@yahoo.com, Radu_necea@yahoo.com, gabi@popservice.ro... more

Ionut doreste sa se reinscrie la Scoala de afaceri online Zalmoxa. O sa primeasca validarea mea peste 6 luni, in functie de cum se va implica in discutiile cu toti cei ce sunt activi pe forum.

L-am rugat sa trimita cartle la Craiova, cu ramburs.

Multumesc.

SUCCES in tot ce faceti !

Zile pline,
Adrian Pop

On 3/19/2012 8:18 AM, Geo Stroe wrote:
Se pare ca Ionut, in fine a luat cartile ENCICLOPEDIILE de la Biblioteca...

rog sa verificati daca au ajuns acolo unde trebuie dupa atatea luni.....

multumesc.

Am in lucru o carte despre 362+ ESENTIALA.

in tipografie o carte inedita de filosofie politica din China despre arta neagra, secretele puterii asiatice

LUCRAM LA ENCICLOPEDIA DACOROMANA IN 10 VOLUME.

Rog sa fiu inteles ca nu ma pot opri...

Daca pe viitor puteti spoonsoriza ceva m-as simti util, fie si numai prin faptul ca veti comanda cu plata in avans un numar oarecare de exemmplare.,

Am definitivat GARDA DACOROMĀNĂ... Voi publica proiectul in scurt timp.

Sanatate şi sa ne revedem cu bine!

--
GeoStroe

0722972522, tel/fax:0214138434, geostroe@gmail.com (http://www.sfatulbatranilor.ro/mc/compose?to=geostroe@gmail.com)