PDA

Arată versiune īntreagă : Doi buni Romani comunica

Adrian Pop
29.11.2011, 20:25
Stimate domnule Adrian Pop,
Sa ne bucuram de eufonia intalnirii noastre pe undele electromagnetice ( deocamdata ).
Ma bucur foarte mult ca exista oameni ca dumneavoastra. Sunt convins ca Romania a intrat intr-un proces de analepsie. Fiecare cetatean roman este dator sa contribuie - pe cat ai sta in putinta - la procesul de insanatosire (economic si, mai ales, moral). Ceea ce incercati Dvs. este nu numai indraznet dar si profund uman si cetatenesc. Continuati asa !
Si eu incerc , pe cat imi sta in putinta , sa dihotomizez "noul suflu romanesc". Ideea mea este de eradicare si nu de paleativ. Este putin mai greu de realizat. Totul este sa nu ne pierdem speranta .Exista multe entropii care duc spre telul propus. Sa ne ajute Dumnezeu sa le gasim pe cele mai eficiente ! Totul trebuie realizat de noi , romanii. Nu-mi plac intrusii . Nici diversionistii . Nici ocultii . Totul trebuie facut la lumina . Numai o opera pura devine , si poate sa fie , durabila - crezul meu . Jumatatile de masura nu sunt decat "amputatii" , infirmitati la nivel biologic si moral.
Sper candva sa ne intalnim .

Cu apreciere,
Paul Purea

---------------------

Stimate Domnule Paul Purea,

Mare placere imi faceti ca mi-ati scris acest mesaj! Tocmai m-am intos din Munti, unde ma duc ori de cate ori simt nevoia sa " comunic " cu ai mei....

Am incercat pe mai multe cai sa fac rost de datele Dumneavoastra de contact, dar n-am prea reusit. Asa ca am lasat ceva mesaje pe unde am crezut ca pana la urma vor ajunge sa le cititi.

Asa este...de cand v-am vazut prima data la emisiunea de la OTV m-a incantat modul simplu in care ati spus atat de multe lucruri importante, intelegand astfel capabilitatea de sinteza deosebita pe care o aveti.

Romanii s-au cam saturat de nonvalori si cat de ingaduitori sunt, pot si intoarce foaia rapid....

Pentru ca DUMNEZEU a aranjat in asa fel si ne-am intalnim, eu cred ca actiunile fiecaruia dintre noi capata valente multiple. Relatia Frumoasa dintre noi doi creata in Timp, poate sa formeze unul din PUNCTELE de sprijin pe care se poate ( re )construi totul de la capat.

Infiintarea Sfatului Batranilor in Romania a devenit o necesitate. O echipa astfel formata poate ajuta enorm reconstructia Morala si Economica a Romaniei.

TOTUL trebuie facut la Lumina, cum spuenti !!! Acesta este si motivul pentru care aproape toate mesajele pe care le am cu aproape toti Oamenii ( exceptand anumite intimitati ) le postez pe forumul pe care activez.

Sunt convins Romanii inteleg ca trebuie sa se uneasca ( 1 ) si ca este nevoie ca Timpul sa reprezinte de-acum incolo un aliat ( 2 ). In acest sens va propun sa consideram ca suntem DOAR doi Romani care vor sa faca ceva pentru Tara si Neamul lor. As fii onorat sa stiu ca pot sa vin alaturi de Dumneavoastra, formand astfel primul nucleu mic capabil de schimbare in bine in tara noastra.

Grabindu-ne incet, fiecare dintre noi sa adauca pe forum macar un singur Om in care are incredere ca are Suflet bun si minte structurata si care isi ofera serviciile altruist total si continuu. In acest fel micul nucleu isi consolidaza pozitia, devine capabil si model de lucru pentru toti ceilalti....samd....

Mi-ar face si mie placere sa ne intalnim.

Cu mare respect,
Adrian Pop

Adrian Pop
29.11.2011, 20:29
Din pacate nu mi se permite sa trimit raspuns la mesajul Dumneavoastra pe facebook. O reactie a sistemului ce arata ca suntem pe calea cea buna.....

Pentru siguranta sistemului de comunicare rapida, datele mele de contact sunt :

adipop@popservice.ro
zalmoxa_adipop@yahoo.com

ID : zalmoxa_adipop

Adrian Pop
29.11.2011, 23:12
Catalin Costache
Stimate domnule Catalin Costache ,
ma bucur enorm pentru frumoasele Dvs cuvinte.
Romania nu este o tara pierduta ( inca ) atata vreme cat exista romani de factura Dvs si a D-sale , Adrian Pop . Cu asemenea oameni trebuie colaborat, bineanteles .Drumul este greu dar nu imposibil - ma refer la refacerea tarii noastre pe plan economic si, mai ales moral.
Asa cum banuiesc ca stiti, profesia mea este de medic , de chirurg .Pledez pentru eradicare si nu pentru paleativ . Din aceasta cauza este posibil - pentru multi - ideile mele sa fie mai greu de " ingerat " .
Astazi ii scriu si d-lui A. Pop .
Traiasca Natia Romana ! ( salutul lui Eminescu, care dupa parerea mea ar trebui proliferat la nivel national ) .
Pe curand ,
Paul Purea .
9 hours ago · Īmi place
Adrian Pop Nu am posibilitata sa trimit mesajul meu catre Domnul Paul Purea. Fa-o tu Cataline. Posteaza pe forum ce discuti cu Domnul doctor.
acum aproximativ un minut · Īmi place
Adrian Pop http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/1465-Doi-buni-Romani-comunica
Adrian Pop Trebuie sa facem rost de cele doua emisiuni de pe OTV unde Domnia sa a fost invitat. Asa cum am zis, cu cea mai mare placere doresc sa-i analizez conceptele si sa le desvoltam pas cu pas....
Catalin Costache Acum am vorbit cu Florin Petrescu , si cu Gabriel Fatu.Sper sa fie de acord Dan sa va puna la dispozitie inregistrarile pe care le doriti
acum 3 minute · Īmi place
Adrian Pop m-as bucura sa analziez toate ideile bune si sa incepem sa le punem in practica...

Adrian Pop
29.11.2011, 23:51
Adrian Pop Enciu Stefan: Buna seara Domnule Palul Purea ,ma numesc Enciu Stefan si va trimit din partea Domnului POP ADRIAN acest mesaj http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/1465-Doi-buni-Romani-comunica ,va multumesc .
Pop Adrian: ok. merci
Doi buni Romani comunica
www.sfatulbatranilor.ro
Stimate domnule Adrian Pop, Sa ne bucuram de eufonia intalnirii noastre pe undele electromagnetice ( deocamdata ).

Adrian Pop
30.11.2011, 12:34
Observ ca sunteti pe forumul nostru acum.
Va rog sa-mi trimiteti adresa de email si de messenger, sa pot comunica in Timp util cu Dumneavoastra.

MULTUMESC !!!

Adrian Pop
30.11.2011, 13:05
Sper candva sa ne intalnim .

Cu apreciere,
Paul Purea
Adrian Pop
acum 6 minute
Adrian Pop

Nu am datele de contact ale Dumneavoastra !
Adrian Pop
acum 5 minute
Adrian Pop

http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/1465-Doi-buni-Romani-comunica
Doi buni Romani comunica
www.sfatulbatranilor.ro
Stimate domnule Adrian Pop, Sa ne bucuram de eufonia intalnirii noastre pe undele electromagnetice ( deocamdata ). Ma bucur foarte mult ca exista oameni ca dumneavoastra. Sunt convins ca Romania a intrat intr-un proces de analepsie. Fiecare cetatean roman este dator sa contribuie -
Distribuie
Adrian Pop
acum 3 minute
Adrian Pop

Vad ca pot sa comunic pe fb. Aseara era blocat si mi-a parut rau ca nu am reusit sa va raspund la mesaj.