PDA

Arată versiune întreagă : Caut Tineri parteneri de afaceri - Proiectul OMU

Enciu Stefan
14.10.2011, 00:44
Caut Tineri parteneri de afaceri - Proiectul OMU
Caut Tineri parteneri de afaceri în cât mai multe domenii de activitate, pentru derularea în condiţii optime a Proiectului ' OMU - Renaşterea Societăţii Umane'.

http://zalmoxa.11.forumer.com/index.php

Proiectul - OMU - Renaşterea Societăţii Umane.

Etapa 1.
Proiectul – “OM – O societate firească “

Etapa 2.
Proiectul – “IOM - O societate funcţională”

Etapa 3.
Proiectul – “IO OM - O societate împlinită “

Etapa 4.
Proiectul – “OMU - (Re)naşterea Societăţii”

1. Partenerul va deţine 99 % din acţiunile firmei şi eu 1 %. Procentul meu de 1 %, reprezentând Garantul Moral la societăţile comerciale nou infiinţate
alaturi de Tinerii cu care comunic, va fi donat în 10 conturi bancare diferite, după cum urmează :
1.1. 10% -ajutor pentru copii
1.2. 10% -ajutor pentru bătrâni
1.3. 10% -ajutor pentru biserică
1.4. 10% -ajutor pentru refacerea sistemului de sănătate
1.5. 10% -ajutor pentru refacerea sistemului de educaţie
1.6. 10% -ajutor pentru refacerea sistemului ecologic
1.7. 10% -ajutor pentru dezvoltara artelor
1.8. 10% -ajutor pentru refacerea sistemului de cercetare
1.9. 10% -necesari sistemului de dezvoltre propriu, aşa că aceste fonduri vor fi destinate înfiinţării de noi firme Tinerilor serioşi.
1.10.10% -înfiinţarea Băncii de Reconstrucţie a României, care are scopul de a împrumuta
bani fără dobândă Tinerilor care pleacă frumos în Viaţă.

Acest lucru este valabil până ce acest procent al meu, din toate firmele nou înfiinţate
în aceste condiţii, va fi oferit unei tinere persoane serioase.

2. Atât Timp cât sunt patronul acestor societăţi comerciale, Legile în vigoare ale Statului
Român cât şi Legile bunului simţ vor fi respectate în proporţie de 100 %.
3. După o oarecare perioadă de Timp, când observ că partenerul meu devine responsabil,
conştient de consecinţele Muncii prestate Cinstit si devine profesionist în acest
domeniu de activitate, îi ofer în deplină cunoştinţă de cauză, acest procent al meu.

Sau îl voi oferi acelei persoane care îşi dedică o mare parte din Viaţă pentru bunăstarea
Neamului Românesc.

4. Pentru că nu se face primăvară cu o singură floare... şi pentru siguranţa sistemului în
aceste domenii de activitate, voi înfiinţa mai multe societăţi comerciale în paralel cu aceasta,
în aceleaşi condiţii.

Am observat că sunt cateva elemente obligatorii fără de care nu poţi face mare lucru în Viaţă. Pentru a fi siguri de reuşita fiecaruia dintre noi, este nevoie de :

UN PARTENER PENTRU O VIATA !

Noi

0. Consilier(i) cu bun simţ.
1. Comunicare pe toate căile posibile, dându-ţi şansa de-a primi şi-a oferi informaţii.
2. Timp necesar comunicării.
3. Discernământ, adică aşa DA şi aşa NU.
4. Perseverenţă, adică mers până la capăt.
5. Demnitate.
6. Loialitate.

Proiectul ' OMU - Renaşterea Societăţii Umane', nu va accepta niciodată fonduri externe sistemului propriu, din sponsorizări, donaţii, mână întinsă..., pentru simplu motiv că banii obţinuţi în stare inconştientă, produc efecte direct proporţionale....

adi