PDA

Arată versiune întreagă : Mistere !

Adrian Pop
13.11.2011, 18:52
Mistere !

Mistere !
Ce ne-am face dacă Viaţa nu ne-ar fi inserată cu mistere ?
adi

Sat Jun 13, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Catalin Costache

Reply with quote
Post Re: Mistere !

adipop wrote:
adi

Probabil asteptati un altfel de raspuns, dar trebuie sa ne mai relaxam cu totii , macar 10 secunde...

Daca n-ar mai fi mistere, gata ...am putea sa stam cu burta la soare, si sa admiram toate descoperirile noastre!
Ne-am opri din orice cautare, am STI totul.
Si Nietzsche s-ar scarpina linistit pe burta, acolo unde e , zicandu-si ..."Ete Supraomu'!"

Mon Jun 15, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
florina

Reply with quote

Elevul wrote:

adipop wrote:
adi

Daca n-ar mai fi mistere, gata ...am putea sa stam cu burta la soare, si sa admiram toate descoperirile noastre!

pana si asta este un mare mister draga elevule. sa stai cu burta la soare... va imaginati??? Rolling Eyes

Mon Jun 15, 2009 View user's profile Send private message
adipop

Reply with quote

florina wrote:

Elevul wrote:

adipop wrote:
adi

pana si asta este un mare mister draga elevule. sa stai cu burta la soare... va imaginati??? Rolling Eyes

Buna,

Cristi la Mehadia a fost marea civilizatie a rombiconilor. Zona o cunosc bine. Pestera care leaga Mehadia de Herculane, in care am fost acum o saptamana cu Sebi, a fost ingropata de cei de la armata, pentru ca era un templu acolo, Templu MO.

O legenda spune ca acolo a fost capitala Atlantidei.

Ca o revendica ungurii....este treaba lor. Ce magarii nu fac astea ?

Mai este o pestera de care mi-a spus un localnic Stan, un cioban deloc fara scoala, dupa ce i-am aratat niste cristale rosii. Spunea ca decat el si cu bunicul lui surdo-mut stia de cealalta. I-am spus unde sunt ingorpate cantitati uriase de aur si de platina si m-a dus sa-l cunosc pe bunicul lui care stia de ele. Mi-a spus ca era un batran care venea tot timpul prin zona si nota ceva de aurul zonei. Murise cu doi ani inainte. Cu el discutau cei doi, Stan facand interfata cu bunicul lui, care stia multe lucruri din zona.

Acolo este un zid de cetate care are 4.000 de ani inaintea erei noastre. Nimeni nu stie ce este cu el. Romanii au avut in zona aia o cetate puternica si pe urma turcii.

Acolo sus pe Munte m-a muscat un sarpe, cand am venit sa explorez zona. A cazut din pom direct pe mine. Viperele fac asa, cad din pom si musca din cadere, dar ala era un sarpe mare, negru.

Sus pe munte este o piatra imensa. O sa mergem s-o vezi, cu niste inscrisuri interesante. Doream ca Mosu s-o decripteze.

Cu Adina fata colonelului Cotan si cu Mihaita, am fost de cateva ori.

Stan, la prima noastra intalnire mi-a spus ca ma astepta sa-mi spuna de cele 4 sfere luminoase de pe cer, care intrasera sus in munte cu doua zile inainte. Mi-a spus ca una era mai mare si trei mai mici si deplasarea lor se facea dupa diagonala mica a unui romb.

Am fost sus pe Munte, sa vad ce este si toata padurea era arsa. Acolo m-a muscat sarpele.

M-am dus de multe ori acolo, dupa prima intalnire cu Stan.
Faceam baie la 7 izvoare, peste Munti la Herculane, cand la un moment dat am intrebat-o pe batrana Mita de 83 de ani, prietena buna cu mine, care avea tot terenul de langa strand, insclusiv standul, ca simt ca este ceva peste Munti. Ea mi-a spus de acel zid de cetate de care nu stie nimeni. Am plecat imediat asa ud cum eram, impreuna cu Marinescu directorul general de la prefectura Craiovei, cu nevasta-sa si cu un maior de securitate, soferul lui.
Asa am dat de zid.

La una din deplasari in zona, un localnic mi-a spus de cele 11 morminte pe care le-a gasit sus in Munti, care au in loc de cruce, o piatra in forma de romb. Si ca noaptea lucea un foc deasupra mormintelor. a crezut ca joaca aurul si-a sapat la un mormant si-a dat de schelet de om. S-a speriat si nu s-a mai dus acolo. mi-a spus ca decat el stie locul, ca nu l-a spus la nimeni, dar m-a vazut mai des prin zona si de-aia-mi spune.

Mai incolo am facut 2 harti ale unor comori imense.
Stan nu intelegea de unde stiu unde sapase el...ca-i aratam locul exact si chiar daca i-am spus ca nu ma intereseaza asa ceva, nu m-a crezut.

In fiecare an de ziua mea, plecam singur acolo in zona. Sus pe munte, pe 21 noiembrie, am gasit serpi si gusteri deplasandu-se pe-o zona plina de ape termale. Era si iarba ca primavara, printre zapezi.

Acel punct cu piatra aia de care am scris acum, leaga alte trei Manastiri din zona, pe harta, intr-o forma perfecta de romb.

Cred ca a fost prima data cand am scris de extraterestri studiind zona respectiva.

La 7 izvoare, pe terenul Mitei, doream sa fac sanatoriul ala de sanatate, finantat de Dl Schneider cu 10 milioane de dolari. Chiar eu am cumparat o cabana care a fost montata acolo. Este si acum ca n-am mai luat-o. Nepotul Mitei a rupt contractul cu mine ca ii dadusera rusii bani sa ma despagubeasca pe mine si i-am dat dracu direct ..., iar lui un jeep si....a murit subit dupa 2 ani. Tampit. Dupa cativa ani s-a dus Mita si batranul ei, padurarul zonei.

adi

----- Original Message -----
From: Cristian Anghelina
To: Adi Pop
Sent: Saturday, August 08, 2009 1:37 AM
Subject: Mehadia

sal!

cautarea lui Mehadia pe net a dus la gasirea acestui mic articol,cu urmatorul link...

http://encyclopedia.jrank.org/MEC_MIC/MEHADIA.html

citat din inceputul articolului , tradus:

Mehadia,un oras-piata din Ungaria, in judetul Caras Severin,situat la 287 mile sud est de Budapesta,cu trenul.Orasul este site-ul unei vechi romane antice Ad mediam, pe linga care trecea drumul roman de la Dunare spre Dacia.
s.a.m.d.

interesant:-)

Sat Aug 08, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
adipop

Reply with quote

adipop wrote:
adi

Cu ceva ani în urmă, directorul de la Patriarhia Craiovei, m-a vizitat la firmă cu un bătrân profesor de litere.
Mi-a povestit că a pus deoparte anumite manuscrise ale călugărilor care i s-au părut interesante. Printre acestea a găsit o întâmplare aparte, descrisă de un călugăr. Venise la acesta alţi doi călugări, unul fiind foarte grav bolnav. Era pe moarte. Celălalt călugăr l-a ţinut pe cel bolnav de încheietura mâinii stângi cu mâna dreaptă, toată noaptea.
Dimineaţa amândoi au plecat mai departe, pentru că cel bolnav era perfect sănătos.

Am folosit această metodă la foarte mulţi oameni care veneau la noi la Agenţie, sau cu care mă întâlneam prin diverse locuri. La marea majoritate le spuneam cum să facă la cei pe care-i aveau bolnavi acasă. Asta dacă ţin la ei.

Am afirmat ieri că se poate pune mâna pe ceafă, când cineva este bolnav. Metodă spusă de Domnul Valeriu Popa Lavinei Tatomir cănd a venit odată la copila aceasta la Craiova. Am observat că transferul energetic se realizează mult mai rapid aşa, decât dacă-l ţi de încheietura mâinii stângi, cu mâna ta dreaptă. Numai că metoda călugărului este mai comodă şi poţi s-o utilizezi o perioadă mai mare de Timp.

Unii oameni au energii fantastice în mâini, vizibile prin culorile emanate.
Câmpurile din jurul corpului uman au diverse culori. Chiar şi gandurile şi vorbele....

adi

Sun Aug 09, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Adrian Pop

Reply with quote Edit/Delete this post
Post Romania şantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor
O sa ne ocupam si de asta odata.....
Cum crezi ca s-ar fi putut altfel ?

Noi lucram pe fata....ceea ce este si mai si....

adi

From: patrut andrei
To: Adi Pop ; Zalmoxa ; Nicu Dumitrescu ; nicolaenacioiu@yahoo.com ; Mitica Badila
Sent: Sunday, October 25, 2009 3:59 PM
Subject: Romania şantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor

Romania şantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor

Oamenii au avut întotdeauna o înclinaţie către conspiraţii, iar civilizaţia umană nu a dus lipsă de incidente neelucidate în ultima sută de ani. REALITATEA.NET vă aduce o colecţie a celor mai cunoscute şi dezbătute teorii conspiraţioniste. Al cincilea episod prezintă legendele şi misterele din jurul munţilor Bucegi. Foto (2)
Vezi Galerie Articol
Bucegii au avut întotdeauna o aură de mister, mai ales din pricina Sfinxului şi a Babelor, structuri de piatră care par a fi rodul imaginaţiei omului şi nu o acţiune oarbă a naturii.

Chiar dacă Bucegii au fost martorii naşterii multor legende, prea puţine au reuşit însă să ajungă până în vremurile noastre. Printre cei care au adus din nou la lumină frumuseţea şi misterul celui mai important simbol din Prahova, şi de ce nu, din România, Sfinxul, se numără, în mod surprinzător, Daniel Ruzo, un explorator peruvian care a pus în atenţia lumii posibilele legături dintre civilizaţia Markawasi şi cea geto-dacică. Acesta a remarcat o serie de asemănări între Sfinxul din Bucegi şi sculpturi monolitice din Anzi.

Din nefericire, descoperirile acestuia nu sunt susţinute şi de o carieră ştiinţifică de încredere. Ruzo a lansat o ipoteză, considerată de comunitatea ştiinţifică aiuristică, în care explică faptul că civilizaţia umană este formată din ere, fiecare durând 8608 ani şi care la rândul lor sunt formate din patru cicluri solare de 2125 ani. Potivit acestuia acum suntem în a cincea eră. La fiecare 8608 ani, Pământul suferă o catastrofă. Monumentele din jurul lumii, printre care şi Sfinxul, marchează locurile unde oamenii se vor putea adăposti.

Aici intervine una dintre legendele conteporane, bazată poate pe imaginaţie şi descoperorile peruvianului. Unul dintre zvonurile care circulă, mai ales pe internet, este că sub Sfinx şi muntele Omu s-ar afla o cavernă de circa 20 de kilometri lungime. Începând de aici, povestirea devine din ce în ce mai fantezistă. Pestera ar fi protejată de câmpuri energetice şi americanii chiar ar fi efectuat săpături, sub protecţia autorităţilor române şi cu ajutorul, binenţeles, a masoneriei mondiale, în anul 2003. Din nefericire nu au reuşit să pătrundă prin scutul indestructibil.

Conspiraţiile nu sunt complete, dacă la mijloc nu intervine şi o organizaţie cvasi-guvernamentală. În cazul României este vorba de Departamentul Zero, o organizaţie care transcende democraţia recentă a României şi care îşi are rădăcinile în timpul comunismului. Departamentul Zero ar fi fost responsabil pentru deconspirarea acţiunii ilegale americane. România voia să facă publice descoperirile din Bucegi, dar a fost oprită printr-un şantaj mondial.

Chiar dacă aceste relatări par aiuristice, din când în când se petrece ceva care să dea un pic de crezare faptului că este totuşi ceva deosebit în Bucegi. În 1993 au avut loc o serie de cutremure, doar în zona Sinaii şi Busteniului. Acestea au fost explicate oficial prin proximitatea cu zona Vrancea, dar există mai multe mărturii care spun că înainte de crutremure se auzeau bubuituri puternice, iar mulţi locuitori din zonă au spus că sufereau de insomnie.

Cu sau fără mistere, masivul Bucegi rămâne una dintre cele mai importante monumente, naturale sau nu, ale României şi trebuie tratat cu mult mai mult respect decât o facem în prezent. Cine ştie, poate odată s-ar putea să fim nevoiţi să ne adăpostim în vreo pesteră.

Mon Oct 26, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Adrian Pop

Reply with quote Edit/Delete this post
SENZAŢIONAL! Boris, băiatul de pe Marte: „Viaţa se va schimba odată ce Sfinxul va fi deschis!”

S-a născut, în urmă cu 12 ani, în regiunea rusă Volgograd * La patru luni a rostit primele cuvinte * La un an citea fără probleme, la doi ani picta.

Copilul susţine că pe Pământ se va produce o catastrofă majoră, în 2013, în urma cărora foarte puţini oameni vor supravieţui * Oricum oamenii vor trăi veşnic

Credem sau nu în miracole, în viaţa de dincolo, sau în lumi paralele, povestea lui Boriska, un copil de 12 ani din Rusia, este, de departe, una ieşită din comun. Băiatul trăieşte cu energie, scrie cotidianul rus „Pravda”. Îşi încarcă bateriile, periodic, dintr-o zona recunoscută de localnicii din regiunea sa natală, Volgograd, ca având proprietăţi stranii.

Susţine că a trăit pe planeta Marte, şi că, la vremea respectivă, a făcut numeroase călătorii către Pământ, pentru a culege date despre pământeni. Soarta civilizaţiei umane, în prezent, e asemănătoare cu aceea a civilizaţiei Lemuria dispărute în urmă cu câteva mii de ani, pe motiv că locuitorii săi şi-au stagnat dezvoltarea spirituală, spune copilul.

Capacitaţile senzoriale ieşite din comun s-au manifestat încă din primele luni de viaţă ale băiatului. A învăţat să vorbească şi să citească până la un an şi jumătate, iar de la vârsta de doi ani, a avut acces la informaţii care depăşesc, de multe ori, puterile de înţelegere ale unui om matur.
Este fascinat de planete şi citeşte cu mare interes tot ce poate despre acest subiect.

Încă de când avea doar patru ani, băiatul merge periodic într-o zonă de anomalie, cunoscută sub numele de Medvedetskaya Gryada, un munte din imediata apropiere a oraşului său natal, pentru a se încărca, la propriu, cu energie. Potrivit cotidianului „Pravda”, din primele zile de viaţă ale copilului lor, mama sa, medic de profesie, a observat că bebeluşul are capacităţi ieşite din comun.

Boris (alintat de familie, Boriska) s-a născut, în urmă cu 12 ani, în regiunea rusă Volgograd, într-o familie cu o situaţie materială obişnuită. Băiatul avea doar două săptâmani când părinţii au văzut că îşi poate ţine singur capul, în condiţiile în care, de obicei, asta se întâmplă abia când bebeluşul are şase, şapte luni.

A rostit primele cuvinte la patru luni. Un an mai târziu citea, fără probleme, titlurile din ziare, pentru ca, la doi anişori, să înceapă să picteze. Părinţii l-au încris la o grădiniţă de stat, la scurt timp după ce a împlinit doi ani. Educatorii au remarcat imediat că băiatul avea capacităţi deosebite pentru vârsta lui - făcea conexiuni extrem de rapide, stăpânea un limbaj complex pentru vârsta sa şi avea o memorie ieşită din comun.

Părinţii au fost uimiţi să constate că băieţelul lor căpăta informaţii nu doar prin căile obişnuite, de la oameni, ci comunicând, prin canale doar de el ştiute, cu lumea de dincolo. Mai mult chiar, ei afirmă că l-au văzut citind informaţii codate. „Nimeni nu l-a învăţat toate aceste date. Câteodată se aşeza în poziţie lotus şi începea să ne povestească tot soiul de amănunte despre planeta Marte, sistemele planetare sau alte civilizaţii. Ne lăsa fără cuvinte”, povesteşte mama lui Boris. Femeia îşi mai aminteşte că, de la vâsta de doi ani, copilul său vorbeşte constant despre lumea de dincolo şi despre planete.

Boriska le-a spus, într-o zi, părinţilor săi, că a trăit pe Marte, o planetă care este momentan locuită, chiar dacă acolo s-ar fi produs o „catastrofă”, care a dus la pierderea atmosferei respectivei planete. Marţienii trăiesc acum în oraşe subterane, mai spune băiatul.

Boris le-a mai povestit părinţilor săi că, atât timp cât a fost marţian, a zburat de nenumărate ori către Pământ, la bordul unei navete spaţiale pe care o pilota singur, pentru a strânge informaţii despre oameni. Toate acestea se întâmplau în perioada civilizaţiei Lemuriene pe pământ.
Micul Boris afirma că locuitorii din Lemuria au trăit în urmă cu 70 de mii de ani, aveau nouă metri înălţime şi că au dispărut pentru că au încetat să se mai dezvolte din punct de vedere spiritual, întrerupând, astfel, unitatea planetei lor. Soarta civilizaţiei umane, în prezent, e asemănătoare cu aceea a civilizaţiei din Lemuria, spune micuţul.

Într-o zi, a primit, de la mama sa, care i-a observat pasiunea pentru studiul planetelor, o carte cu titlul „De unde venim?”, scrisă de Ernst Muldasev. „Trebuia să-i fi văzut fericirea şi fascinaţia pe care a declanşat-o descoperirea cărţii. S-a uitat pe paginile cărţii ore în şir, privind schiţele despre Lemurieni, fotografiile din Tibet. Apoi a început să vorbească despre înalta capacitate intelectuală a Lemurienilor”, îşi aminteşte femeia. Câteva zile mai târziu, Boris a avut surpriza să descopere o altă carte a lui Muldasev intitulată „În căutarea Oraşului Zeilor”, în care se vorbeşte despre vechile morminte şi piramide.

Boriska a afirmat foarte ferm că oamenii vor descoperi învăţături sub una dintre piramide, nu despre cea a lui Keops. „Nu a fost încă descoperită. Viaţa se va schimba odată ce Sfinxul va fi deschis”, a spus el şi a adăugat că marele Sfinx are un mecanism de deschidere undeva în zona urechii. Mai mult, Boriska crede că acum a venit vremea ca cei „speciali” să se nască pe Pământ. Este vorba de „copiii indigo”, micuţi asemeni lui. Renaşterea planetei nostre se apropie, spune Boris, care adaugă că plasarea celor doi poli magnetici ai Pământului va face ca pe planeta noastră să se producă două catastrofe: în 2009 şi în 2013.

„Puţini oameni vor trăi acestor catastrofe”, afirmă băiatul. „Nu mă tem de moarte, pentru că vom trăi, cu toţii, viaţa veşnică. Şi pe Marte, unde am trăit eu, a fost o astfel de catastrofă. Şi oameni ca noi, încă trăiesc acolo. A fost vorba de un război nuclear. Totul a fost ars din temelii. Doar câţiva dintre aceştia au supravieţuit. Şi-au construit noi adăposturi şi şi-au construit alte arme. Au schimbat radical toate materialele. Marţienii respiră dioxid de carbon. Dacă ar zbura către planeta noastră, acum, ar fi nevoiţi să stea în apropierea unor ţevi de eşapament, şi să respire cu ajutorul fumului pe care acestea îl emană”, susţine Boriska.

Copilul susţine că, pentru că trăieşte pe Pământ, într-un corp uman, trebuie să respire oxigen, dar că această substanţă îmbătrâneşte. Boris are cunoştinţe incredibile despre structura spaţiului şi despre detalii legate de dimensiunile sale. „Pământul e compus din 6 straturi”, spune el.
Stratul exterior - 25% - e făcut din metal dur, al doilea strat de 30% e făcut din ceva asemănător cu cauciucul, al treilea de 30% e făcut din metal. Un ultim strat de 4% e compus dintr-un material special magnetic. „Dacă încărcăm acest strat magnetic cu energie, aceste maşini vor putea zbura oriunde în univers”, spune baiatul de 12 ani.

Cât priveşte educaţia sa şcolară, în sensul clasic al accepţiunii, Boris are reale probleme „de adaptare”. Profesorii se feresc să îl accepte la clasele lor, pentru simplul motiv că îi întrerupe constant, le pune întrebări şi le atrage atenţia că greşesc.
Drept pentru care, părinţii au ales o soluţie de compromis: i-au angajat profesori particulari. L.M.

From: Zalmoxa
To: Gerlinde Brasoveanu ; stefania bratu
Sent: Thursday, October 29, 2009 9:15 AM
Subject: Re: Boris

M-am ocupat de cativa copii superdotati din Romania, s-au nascuti din parinti Romani in exteriorul tarii.
adi
From: Gerlinde Brasoveanu
To: stefania bratu
Sent: Wednesday, October 28, 2009 3:58 PM
Subject: WG: Boris

----- Weitergeleitete Mail ----
Von: Irina V. Stanica <irinavstanica>
An: gold_ghirlande@yahoo.com
Gesendet: Mittwoch, den 28. Oktober 2009, 10:12:02 Uhr
Betreff: Fw: Boris

ce parere ai?