PDA

Arată versiune īntreagă : uragane romana + Este simplu raspunsul.

Adrian Pop
09.11.2011, 01:06
-------- Original Message --------
Subject: Re: Fw: uragane romana +Este simplu raspunsul.
Date: Tue, 08 Nov 2011 23:04:50 +0200
From: adi pop <adipop@popservice.ro>
To: Geo Stroe <geostroe@gmail.com>, armenescu.eliana.elena3@gmail.com, ovi_vio_ivo@yahoo.co.uk, ioanaalex68@yahoo.com, ogarceag@gmail.com, nicolaenacioiu@yahoo.com, tdstanciu@yahoo.com, alecu_ioan@yahoo.com, achimescu_ovidiu@yahoo.com, catalindragomirescu@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, banuionutgabriel1@gmail.com, alice.nacioiu@creativeluggage.com, ingrid@artazalmoxa.eu, "cioroianu cecilia", mihaelahq@yahoo.com, pse_flori@yahoo.com, florin@popservice.ro, yo7aoz@yahoo.com, Radu_necea@yahoo.com, adipop@popservice.ro, zalmoxa_adipop@yahoo.com

In sutele de e-mailuri si sute de mess-uri intre noi doi, cunoscand bine domeniul acesta...pot spune ca fiecare om isi creeaza propriul lui alfabet de decriptare a realitatii, de gandire si de actiune. Asa si Liviu, mi-a spus cum a invatat singur sa actioneze....prin exercitii.

Discutam ca in jur de 15 ani se pot pregati Tineri la un nivel acceptabil in aceste doua domenii de lucru.

Dezvoltarea intuitiei primeaza.....pentru ca stii cu ceva Timp inainte ce va urma, cu cine discuti, ce gandeste instantaneu la raspunsurile tale, ajustandu-le facand sinteza. Incet-incet o sa se inteleaga rolul imens pe care-l au comunicarile cu mai multe persoane odata si mai ales atunci cand acestea sunt facute public. In Clipa T0 atunci cand gandesti ceva sau actionezi, toti vectorii din Trecut si din Viitor se concentreaza punctiform, iar rezultanta este capabila sa determine o masa din ce in ce mai mare de oameni....

Imi spuna cineva la telefon, ca daca Liviu este atat de bun .....de ce nu-l iau pe sus si-l ascund nu stiu pe unde.....sa actioneze numai pentru ei....

Este simplu raspunsul. Numai in libertate si cu o stare de spirit buna, ca sa nu pomenesc de starea de Fericire si de implinire necesara, poti actiona avand rezultate deosebit de bune. Si mai spun ceva ce putini stiu, ca din orice dimensiune poti actiona.....in planul fizic.

In Sfatul Batranilor o sa analizam energiile de forma conturate de Alvin Toffler, pentru a creea o energie pur Romaneasca superioara acesteia, lund normal tot cei bun de la Toffler. Cu Liviu discutam despre primele mecanisme ale gandirii umane si imi doresc ca la Institutul stiintelor de frontiera sa studiem legatura dintre gand, biolaser si mecanisme fizico-chimice din interiorul omului.

On 11/8/2011 7:43 PM, Geo Stroe wrote:
> interesant.
> sunt proceduri secrete, intregistrate undeva??
>
> Īn data de 8 noiembrie 2011, 19:39, adi pop <adipop@popservice.ro> a scris:
>
>
> ----- Original Message -----
> From: adi pop
> To: Florin Mihai Fluturel ; Oana Garceag ; nicolaenacioiu@yahoo.com
> Sent: Thursday, April 07, 2011 3:26 AM
> Subject: Re: uragane romana +
>
>
> Toate acestea, mi-a spus Liviu, ca reprezinta 5 % din tot ce-a realizat. Atat a avut posibilitatea sa-mi arate. Restul materialelor mi le va da sa le public unde vreau si cand vreau, dupa ce ajungem sa incheiem contracte legale cu divesre guverne sau institutii importante din lume.
>
>
> ----- Original Message -----
> From: sanda romosan
> To: adipop@popservice.ro ; Zalmoxa
> Sent: Monday, April 19, 2010 11:41 AM
> Subject: uragan