PDA

Arată versiune īntreagă : VEGA - Orasul Sanatatii

Adrian Pop
07.11.2011, 19:16
Sa incercam sa structuram domeniile legate de sistemul de SANATATE.Monday, November 7, 2011 5:13 PM
From: "adi pop" <adipop@popservice.ro>View contact detailsTo: "Geo Stroe" <geostroe@gmail.com>Cc: "Elena Armenescu" <armenescu.eliana.elena3@gmail.com>, "BAGIU OVIDIU ILIE" <ovi_vio_ivo@yahoo.co.uk>, "Ioana Alex" <ioanaalex68@yahoo.com>, ogarceag@gmail.com, nicolaenacioiu@yahoo.com, tdstanciu@yahoo.com, "Alecu Ioan" <alecu_ioan@yahoo.com>, achimescu_ovidiu@yahoo.com, catalindragomirescu@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, banuionutgabriel1@gmail.com, alice.nacioiu@creativeluggage.com, ingrid@artazalmoxa.eu, mihaelahq@yahoo.com, pse_flori@yahoo.com, florin@popservice.ro, yo7aoz@yahoo.com, Radu_necea@yahoo.com, "Adi Pop" <adipop@popservice.ro>, "D.nul Adi Pop" <zalmoxa_adipop@yahoo.com>... more
PERFECT.
ASA ramane definitiv numele orasului.

VEGA - Orasul Sanatatii

MULTUMESC.

adi
----- Original Message -----
From: Geo Stroe
To: adi pop
Sent: Monday, November 07, 2011 6:37 AM
Subject: Fwd: Fwd: Sa incercam sa structuram domeniile legate de sistemul de SANATATE.

OK!

---------- Mesaj redirecţionat ----------
De la: adi pop <adipop@popservice.ro>
Data: 7 noiembrie 2011, 16:30
Subiect: Re: Fwd: Sa incercam sa structuram domeniile legate de sistemul de SANATATE.
Către: Elena Armenescu <armenescu.eliana.elena3@gmail.com>, geostroe@gmail.com, ovi_vio_ivo@yahoo.co.uk, ioanaalex68@yahoo.com, ogarceag@gmail.com, nicolaenacioiu@yahoo.com, tdstanciu@yahoo.com, alecu_ioan@yahoo.com, achimescu_ovidiu@yahoo.com, catalindragomirescu@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, banuionutgabriel1@gmail.com, alice.nacioiu@creativeluggage.com, ingrid@artazalmoxa.eu, mihaelahq@yahoo.com, pse_flori@yahoo.com, florin@popservice.ro, yo7aoz@yahoo.com, Radu_necea@yahoo.com, adipop@popservice.ro, zalmoxa_adipop@yahoo.com

Sarut mana Doamna Elena,

De mult Timp ma gandesc la ce nume sa aiba orasul sanatatii. VEGA Simplu, sau VEGA - Valeriu Popa.
Am fost la imormantara lui Valeriu Popa cu Lavinia Tatomir si, din sutele de oameni din curtea de la Manastirea Cernica, m-a rugat o doamana sa iau crucea sa i-o duc....Si alte lucruri aparte s-au intamplat si inainte si dupa acest moment. In alta ordine de idei, eu am alt concept despre modul de plata facut de cei ce vor ajunge in acest oras sa se insanatoseasca, concept diferit de cel a lui Valeriu Popa si-acesta se pare ca este factorul principal in a determina numele orasului. Asa ca va ramane, cum spuneti si Dumneavoastra, VEGA.

In numele corect ales este incorporata valoarea autentica, necesara reusitei.

Referitor la ce nume vor purta Clinica si Institutul de cercetare a stiintelor de frontiera, cred ca numele lui Liviu este corect gandit, pe simplu motiv ca totusi acest Om are capacitati uluitoare, pe langa faptul ca m-a ajutat mult. Eu stiu bine de ce este el capabil.

Mare lucru daca Sambata l-am aduce si pe el la Simpozion, dar asa cum am spus....cred ca numai Domnul Prof Dr Targoviste poate sa-l convinga sa ni se alature.

O dupa-amiaza minunata,
Adrian Pop

On 11/7/2011 12:23 PM, Elena Armenescu wrote:

Mult stimate Adi Pop,

Cred ca este bine sa ne ferim de numele proprii pentru denumirea unor institutii .
Apar multe controverse. In plus, noi dorim ceva nou, demn de era Varsatorului, in care Armonia trebuie sa troneze.
De pilda, Vega este bine ales pentru orasul sanatatii.

Va doresc o zi fastuoasa!
Dr Elena Armenescu

http://www.sfatulbatranilor.ro/forums/123-Medicina-Complementara-si-Alternativa
http://www.sfatulbatranilor.ro/forums/32-ORASUL-SANATATII-VEGA-VALERIU-POPA
http://www.sfatulbatranilor.ro/forums/46-Institutul-de-Cercetari-a-Stiintelor-de-frontiera-Dr.Liviu-Nuteanu
http://www.sfatulbatranilor.ro/forums/116-PROEICTUL-SHE-Sanatate-Hrana-Energie

--
GeoStroe

0722972522, tel/fax:0214138434, geostroe@gmail.com
Fundația Academia DacoRomān㠔TDC” - FADRTDC
Partidul Romāniei Europene - P.R.E.
SC.Tempus DacoRomānia ComTerra SRL - Editura DacoRomān㠔TDC”