PDA

Arată versiune întreagă : Nu vedeţi ce speriat e Putin?!?...

Adrian Pop
11.03.2014, 18:53
Nu vedeţi ce speriat e Putin?!?...
11 martie 2014 la 16:09
https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1/1527070_722779731076963_1434140889_n.jpg
Mă întreb, ca orice român interesat de securitatea Ţării, ce caută un distrugător american cu 300 de militari la bord în Portul Constanţa, înarmat cu mai multe tipuri de rachete sol-aer, anti-balistice şi anti-submarin? Ce exerciţii comune au americanii cu România şi Bulgaria, potrivit declaraţiei Ambasadei S.U.A. la Bucureşti? Nu vedeţi ce speriat e Putin de venirea distrugătorului în portul nostru! Deja a oprit lucrul la planul de renaştere a Uniunii Sovietice. Că doar n-o lucra la refacerea României Mari. Să nu uităm totuşi că, Rusia este cel mai mare exportator de gaze naturale de pe planetă şi cel mai mare furnizor de energie din Europa. Nu cred că Ţarul va lăsa soarta Ucrainei să fie parte a intereselor euro-atlantice, care-i aruncă peste bord, atunci când au chef, pe aşa-zişii tirani conducători de popoare, pentru refuzul de a dansa pe muzica lor. Nici parte a unei bătălii strategice între Rusia şi cinicul Occident, care trimit fără milă popoarele în haos şi secesiune. Aşadar, colonie rusească sau colonie a U.E., exact ce am devenit noi, ca stat, după integrare? Un lucru este sigur: autorii conflictului din Ucraina n-au fost ucrainenii. De un scenariu şi o mână de „ajutor”identice s-a bucurat lovitura de stat din decembrie 1989. Ziarele şi televiziunile noastre minţeau cu neruşinare la fel ca şi cele din Ucraina, acum. O altă mare manipulare, de pe urma căreia vor suferi cu bătaie lungă ucrainenii de rând. Dacă nu le-a pierit entuziasmul „eliberării”, ar trebui să se edifice cu privire la eliberarea noastră şi la „beneficiile” integrării, care ne-au plasat pe ultimul loc în Europa cu cel mai scăzut nivel de trai, şomaj, sărăcie şi pe primul loc la taxe, impozite, hoţie de stat în formă continuată şi corupţie.
(Articol preluat din revista: http://www.agero-stuttgart.de/REVISTA-AGERO/COMENTARII/Insomniile%20doamnei%20Clinton%20de%20MDP.htm)