Arată versiune întreagă : Sfatul Bătrânilor - 14 - Incepi cu tine...
Enciu Stefan
13.10.2011, 21:37
se repeta....
Banu Ionut
11.11.2011, 14:52
Cand te apuci sa faci ceva ,te gandesti in primul rand la cum sa faci studiind si analizand ceea ce vrei sa faci ,si daca esti pregatit sa faci ceea ce ti-ai propus, trasformi si oferta pe care o impui in arta.
"Daca vrei sa schimbi ceva, incepe prin a te schimba pe tine"
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lsmn71azMp1qddr26o1_500.jpg
arienne2003
13.12.2011, 19:22
Nu incerca niciodata sa ii schimbi pe ceilalti, lasa-i sa se schimbe in mod natural, pentru ca asa isi doresc ei insisi.
Isi vor dori sa se schimbe atunci cand vor vedea ca tu ai reusit sa te schimbi in bine !
arienne2003
14.12.2011, 14:12
este si cel mai greu pas... sa faci Arta din oferta ta...
sa perseverezi
exemple :
http://www.siveco.ro/web/content.jsp?page=3560&language=1
http://crestintotal.ro/2010/12/23/persevereaza/
http://totalschimbat.ro/2011/03/19/persevereaza-totusi/
http://www.rasunetul.ro/nord-vestul-persevereaza
ana_maria
04.04.2012, 14:20
Normal,Logic,Firesc!...de unde sa incepi din alta parte!!!??? Sa nu uitam ca ne oglindim in ceilalti...prin urmare "iti ceri si iti vei primi /iti bati si iti vei deschide !"
1.Actioneaza doar din Iubire si Convingere.Fii hotarat si asuma-ti responsabilitatea asupra deciziilor si actiunilor tale.
2.Fii Creativ.Alege si traieste cu oamenii care gandesc si simt ca si tine.
3.Fa fapte bune,pentru binele tau,pentru binele aproapelui tau si pentru binele universului.Ajuta-ti semenii ori de cate ori ai ocazia si constientizeaza ca ajutandu-i pe ei,te ajuti pe tine insuti.
4.Bucura-te cu adevarat de viata si ajuta-i si pe ceilalti sa se bucure de tot ce ne ofera viata,aici si acum.
5.Constientizeaza ca faci parte dintr-un Intreg in care suntem cu totii uniti si recunoaste Lumina Spirituala in tine si in toti semenii tai.
6.Respecta legea iubirii si a liberului arbitru de-a lungul intregii tale vieti. Actioneaza intotdeauna si in toate situatiile de viata din iubire neconditionata, pastrandu-ti constiinta curata.
7.Fii mereu constient ca esti o fiinta minunata de natura spirituala si origine Divina si comporta-te ca atare.
8.Fii constient de menirea ta de co-Creator in creatie, creatie fiind.
9.Fii puternic si fii mereu constient de valoarea ta si a iubirii tale.
10.Fii tu insuti in orice situatie de viata.
Transformă-te pe tine însuţi, începând prin a te accepta aşa cum eşti!
Gratiela
29.05.2012, 01:28
Cand te apuci sa faci ceva, incepe cu tine! Lupta cu propriile tale prejudecati, defecte, neajunsuri. Tine-ti aproape oamenii pe care te poti baza, oamenii in care poti avea incredere!
Adrian Pop
29.05.2012, 09:00
Cand te apuci sa faci ceva, incepe cu tine! Lupta cu propriile tale prejudecati, defecte, neajunsuri. Tine-ti aproape oamenii pe care te poti baza, oamenii in care poti avea incredere!
De ce persoana te ocupi Alina ?
Altfel nu se invata....
In momentul cand spui cuiva ce ar fi bine si corect sa faca, astfel incat rezultatele acesteia sau acestuia pot fi cuantificate de toata lumea, atunci....inveti si tu ce sa faci sa ai rezultate asemanatoare.
Criteriul nr.5
elev - profesor
profesor - elev
Este valabil pentru toti cursantii....
adi
POPA OANA
25.08.2012, 14:25
Cand te apuci sa faci "ceva ", incepi cu tine....dar, cum nimic nu se face de unul singur, ai nevoie de sprijinul semenilor. Si ca sa fi sprijinit, transformi in Arta oferta ta....
Incepi intotdeauna cu tine insuti dar fara incredere si perseverenta si colaborarea celor din jurul tau nu poti filtra nimic bun si nici ceilalti nu vor beneficia de priceperea sau loialitatea ta!
Astazi incep o noua zi minunata si sper sa nu imi pierd niciodata stima de sine si nici sa clasez oamenii dupa ceea ce spun deoarece in final: faptele fiecaruia cladesc binele si raul comun. Daca te raportezi doar la tine sau doar la ceilalalti se ajunge sa iti construiesti pripria iluzie de viata!
Ma bucur ca sunt pe picioarele mele si am incredere in oamenii care dovedesc loialitate si sinceritate!
Multumesc.
O zi minunata!
POPA OANA
25.08.2012, 14:30
Astazi am deshis ochii si nu m-am speriat de momentul zero in care ma aflu deoarece mereu am gasit solutia de a merge mai departe!
Ma cunosc intra-devar de mult incat sa stiu ca oamenii au ramas cu mine si dupa ce i-am parasit!
Va doresc lucruri marete tuturor si curaj pentru a fi mereu cu fruntea sus!
Cunoaste ceea ce reprezinti cu adevarat pentru tine!
Incepe cu tine si nu cu ceilalti !
Multumesc.
POPA OANA
25.08.2012, 14:30
Astazi am deshis ochii si nu m-am speriat de momentul zero in care ma aflu deoarece mereu am gasit solutia de a merge mai departe!
Ma cunosc inte-adevar de mult incat sa stiu ca oamenii au ramas cu mine si dupa ce i-am parasit!
Multumesc.
POPA OANA
25.08.2012, 14:31
Ma cunosc intra-devar de mult incat sa stiu ca oamenii au ramas cu mine si dupa ce i-am parasit!
Multumesc.
Corectez ceea ce gresesc.
POPA OANA
25.08.2012, 14:32
Ma cunosc intr-adevar de mult incat sa stiu ca oamenii au ramas cu mine si dupa ce i-am parasit!
Multumesc.
Corectez ceea ce gresesc.
Imi pare rau pentru greselile mele.
Anca Nicoleta
14.02.2013, 21:20
Acest sfat si lectie de viata vine intr-un moment in care inima mea bate pentru Ardeal, pentru Tara Noastra. Si simt cum arde in suflet. Se pare ca fiecare generatie are momentele sale de rascruce. Si avem nevoie sa fim Uniti. Asa cum au fost Bunicii si Strabunicii nostri.
Am gasit pe diverse site-uri oameni care gandesc si simt pentru Romania. Nu suntem singuri si vad ca suntem multi. Si simtim toti Romaneste.
Imi este frica dar probabil ca si stramosilor le-a fost. Dar imi este mai frica sa mor in lasitate si uitare de Tara.
Trebuie sa ne Unim, impreuna suntem puternici.
http://www.youtube.com/watch?v=AmrnielUEOU
http://www.youtube.com/watch?v=0Ov_utyB3jE&list=LLcdvM9_kGoABo7DOoLh3REg
Adrian Pop
14.02.2013, 22:52
Acest sfat si lectie de viata vine intr-un moment in care inima mea bate pentru Ardeal, pentru Tara Noastra. Si simt cum arde in suflet. Se pare ca fiecare generatie are momentele sale de rascruce. Si avem nevoie sa fim Uniti. Asa cum au fost Bunicii si Strabunicii nostri.
Am gasit pe diverse site-uri oameni care gandesc si simt pentru Romania. Nu suntem singuri si vad ca suntem multi. Si simtim toti Romaneste.
Imi este frica dar probabil ca si stramosilor le-a fost. Dar imi este mai frica sa mor in lasitate si uitare de Tara.
Trebuie sa ne Unim, impreuna suntem puternici.
http://www.youtube.com/watch?v=AmrnielUEOU
http://www.youtube.com/watch?v=0Ov_utyB3jE&list=LLcdvM9_kGoABo7DOoLh3REg
Exiata o singura Lege din care sa rezulte ceva concret, din haosul generalizat al societatii noastre.
Om cu Om, Idee Eficienta cu Idee Eficienta din care sa rezulte Ban Curat cu Ban Curat !!!!
Carti suntem in echipele de lucru acum ?
Cati bani am facut impreuna ?
Dumitrescu Marian
25.05.2013, 18:29
Prin noi insine si cu ajutorul semenilor poti face aproape orice . Poti face imposibilul sa devina posibil .
mariusocoleanu
16.06.2013, 04:01
Important e sa facem diferenta intre un gand indus din exterior(undele RF)si un gand care este al nostru personal.
Daca reusim sa facem asta atunci sunt eliberati.
Gandim pozitiv si atunci totul va fi pozitiv in jurul nostru.
Banu Ionut
14.02.2014, 23:13
Atunci cand esti creativ ,vrei ceva cu adevarat de la tine in spectrul idealist, al intuitiei imaginatiei,recadrarii auditiv interioare a esentelor sau valentelor ce au loc in marea masa de ganduri care pana la urma ne duc spre un viitor sigur indiferent ce situatii ar avea buna sau rele suntem constienti ca punem la bataie toate solutiile care incep cu noi pentru ca ulterior sa acceptam si sa ne informam si sa cautam persoanele potrivite pentru activitatea si viziunea asemanatoare tuturor celor interesati in ceea ce ne propunem.
MirsuCatalin
23.03.2014, 16:46
Cand te apuci sa faci "ceva ", incepi cu tine....dar, cum nimic nu se face de unul singur, ai nevoie de sprijinul semenilor. Si ca sa fi sprijinit, transformi in Arta oferta ta....
cunoasterea de sine ... conditie a intelepciunii
poti fi sprijinit de semeni atunci cand printr-o actiune constienta nu-i subjugi ci ii sprijini, sau actiune inconstienta -subjugare
Adrian Pop
23.03.2014, 16:52
cunoasterea de sine ... conditie a intelepciunii
poti fi sprijinit de semeni atunci cand printr-o actiune constienta nu-i subjugi ci ii sprijini, sau actiune inconstienta -subjugare
http://www.sfatulbatranilor.ro/forums/264-Director-general-de-vanzari-Ruris
MirsuCatalin
23.03.2014, 16:56
http://www.sfatulbatranilor.ro/forums/264-Director-general-de-vanzari-Ruris
Interesant ...
0. Consilier(i) cu bun simţ.
1. Comunicare pe toate căile posibile, dându-ţi şansa de-a primi şi-a oferi informaţii.
2. Timp necesar comunicării.
3. Discernământ, adică aşa DA şi aşa NU.
4. Perseverenţă, adică mers până la capăt.
5. Demnitate.
6. Loialitate.
petrisor andrei
15.06.2014, 01:10
Primu lucru-schimba te pe tn insuti,adapteaza te unui sistem, apou cu ajutorul altor persoane ajungi unde vrei, de unu singur nu ai sanse...cum este zicala aceea unde s multi puterea creste, asa si aici, unde s multi si uniti nimic nu i mai opreste de la ceva anume...
Alina Bratu
01.08.2014, 02:19
Schimbarea exteriorului se face din interior si numai prin ajutorul neconditionat al semenilor.
Adrian Pop
01.08.2014, 02:22
Schimbarea exteriorului se face din interior si numai prin ajutorul neconditionat al semenilor.
[1:19:58 AM] Pop Adrian : Cand te apuci sa faci "ceva ", incepi cu tine....dar, cum nimic nu se face de unul singur, ai nevoie de sprijinul semenilor. Si ca sa fi sprijinit, transformi in Arta oferta ta....
[1:20:18 AM] Pop Adrian : ofera...punct
[1:20:34 AM] Pop Adrian : [1:19 AM] Pop Adrian :
<<< transformi in Arta oferta ta
[1:20:52 AM] Alina: asta am scris si eu
[1:21:02 AM] Pop Adrian : ...
[1:21:18 AM] Pop Adrian : ce ar putea sa fie altfel...?
[1:21:39 AM] Alina: ?
Adrian Pop
01.08.2014, 02:33
[1:23:09 AM] Pop Adrian : [1:20 AM] Pop Adrian :
[1:23:16 AM] Pop Adrian : asta-i cheia
[1:24:36 AM] Alina: ajuti, sprijini neconditionat semenii.. mai mult? depasirea? la asta te referi?
[1:25:26 AM] Pop Adrian : [1:20 AM] Pop Adrian :
[1:25:33 AM] Pop Adrian : este mai mult...
[1:25:46 AM] Pop Adrian : cizelezi oferta...
[1:25:57 AM] Pop Adrian : transformi in ARTA
[1:27:30 AM] Alina: cum?
[1:28:43 AM] Pop Adrian : nu se poate discuta ARTA
[1:28:56 AM] Pop Adrian : asta ori este, ori chici
[1:29:07 AM] Pop Adrian : arta se traieste
[1:29:15 AM] Pop Adrian : o simti....
[1:29:39 AM] Pop Adrian : o armonizezi...doar Sufletul o simte
[1:29:43 AM] Pop Adrian : nu mintea
[1:30:17 AM] Pop Adrian : arta pleaca din tine.....
[1:30:43 AM] Pop Adrian : cum spunea Sfantul Arsenie....
[1:31:06 AM] Pop Adrian : dai la inceput din ceea ce ai, pe urma din ceea ce esti....
[1:31:22 AM] Pop Adrian : stii ca este arta...ca esti asta
[1:31:32 AM] Pop Adrian : te-ai autocizelat...
Alina
Dragos Tanasescu
Elena Latan
Alina Bratu
01.08.2014, 02:34
Schimbarea exteriorului se face din interior pana la Cizelare.
Adrian Pop
01.08.2014, 02:35
Schimbarea exteriorului se face din interior pana la Cizelare.
...cizelandu-te....
enciu doru
16.09.2014, 20:42
Inainte vorbem cam mult despre succes si afaceri dar mai mult vorbeam decat faceam si de asta nici nu prea aveau oamenii timp sa ma asculte.Acum am inceput sa fac practic ceva si sa vorbesc din ce in ce mai putin.Si voi da sfaturi din nou abia dupa ce voi demonstra ceva.
Mai interesant este sa lucrez cu oamenii pentru ca am fost angajat cativa ani si imi este cam greu acum sa ma comport ca un administrator de firma dar sunt convins ca o sa ma obisnuiesc.
Am increderea ca o sa reusesc sa transform in arta oferta mea pentru ca am niste voci in cap de multi ani care imi dau idei in domeniul de care m-am apucat.
latan.elena
12.10.2014, 17:04
Incepi intotdeauna cu tine insuti dar fara incredere si perseverenta si colaborarea celor din jurul tau nu poti filtra nimic bun si nici ceilalti nu vor beneficia de priceperea sau loialitatea ta!
Altfel nu se invata....
In momentul cand spui cuiva ce ar fi bine si corect sa faca, astfel incat rezultatele acesteia sau acestuia pot fi cuantificate de toata lumea, atunci....inveti si tu ce sa faci sa ai rezultate asemanatoare.
Criteriul nr.5
elev - profesor
profesor - elev
Este valabil pentru toti cursantii....
adi
Cu mine lucrez de mult timp dar AICI am gasit o OGLINDA care ma ajuta sa ma vad asa cum sunt ,cu Lumini si Umbre. Si ajutoare de nadejde care ma invata despre :
0. Consilier(i) cu bun simţ.
1. Comunicare pe toate căile posibile, dându-ţi şansa de-a primi şi-a oferi informaţii.
2. Timp necesar comunicării.
3. Discernământ, adică aşa DA şi aşa NU.
4. Perseverenţă, adică mers până la capăt.
5. Demnitate.
6. Loialitate.
LE MULTUMESC TUTUROR !
Marius Adrian
24.11.2014, 01:16
Parerea mea este ca oferta ta trebuie sa fie foarte buna si cat mai captivanta, sa il faci sa isi doreasca sa vina sa te ajute
maria memo
12.02.2017, 00:38
Atunci cand incepi sa creezi ceva in care crezi enorm,ceva la care lucrezi cu o pasiune iesita din comun,se intampla ceva:Inspiri!!Iar cei ce se arata inspirati,sunt de regula si cei ce vor ramane sa te sustina.
Adrian Pop
13.02.2017, 18:51
Atunci cand incepi sa creezi ceva in care crezi enorm,ceva la care lucrezi cu o pasiune iesita din comun,se intampla ceva:Inspiri!!Iar cei ce se arata inspirati,sunt de regula si cei ce vor ramane sa te sustina.
Este interesant ceea ce spui...
Robert dragoi
24.03.2017, 02:16
Acea zicala¨CE TIE NU-TI PLACE ALTUIA NU-I FACE , DACA INCEPI CU TINE ,SI TE UITI DINCOLO DE CONSTIENT , IN SUBCONSTIENT EXISTA TIPARUL CREATIEI ,IAR ACTIUNILE ,ECHILIBRUL LE GASIM AICI INTR-O ALTA DIMENSIUNE A NOASTRA ACOLO UNDE DUMNEZEU A PUS SAMANTA ASEMANARI CU EL.
INCEPE CU TINE SI TERMINA CU TINE PENTRU CA APOI SA POTI FI DEMN DE ASEMANARE
violeta florean
16.05.2017, 11:19
Pentru ca ceva sa se poata realiza in primul rand trebuie sa sti sa fi critic cu tine insuti sa iti vezi capacitatea de a duce si a te ridica pe langa dorinta si bineIntales toate aceste a se fac cu SUFLETUL , daca tu ca empresar incepi cu tine prin a respecta si a avea un comportament corect cu cei din jurul tau deoarece indiferent cat de sus poti ajunge profesional daca nu ai o echipa care trage cu tine nu vei dura in inimic . RESPECTA SI VE FI RESPECTAT . Toti debindem de o echipa pentru a evolua daca tu respecti si te preocupi de nevoile si problemele echipei tale automat vei primi respect si recunoastere din partea lor asa vei putea sa ai O AFCERE DE LUNGA DURATA echipa ta te va respecta si ii va preocupa ori ce legat de firma . RESPECTATI ANGAJATI SI TE VOR RESPECTA PE TINE SI AFACEREA TA.
Vladucu Loredana
29.05.2018, 22:50
Cred ca cel mai important este sa te accepti asa cum esti .
Adrian Pop
29.05.2018, 23:28
Cred ca cel mai important este sa te accepti asa cum esti .
Sa te compari doar cu tine însăți....evoluând continuu din toate punctele de vedere...
Barbu Alina
19.08.2018, 14:24
Trebuie sa te transformi pe tine însuti incepand prin a te accepta asa cum esti
Banu Ionut
20.08.2018, 16:39
A invata Loredana si Alina sa fim elev -profesor si invers este important sa actionam la fel ca o picatura de apa ce curge intr-un rau ,ati vazut ca atunci cand pica o 100 de molecule de apa intr-un rau se creaza un cerc deranjand memoria si forma apei cazand 1 milion de molecule tulbura acea apa ,asa si cu educatia milioanelor de tineri ce se alatura pentru crea alaturi de noi, prima oara vin alaturi de voi unul doi apoi si ei deranjeaza energia celorlalti cu impulsivitate si entuzism pentru a se alatura si a crea alaturi de voi si ei invatand pe altii la randul lor directionand aceste molecule acesti semeni ce doresc sa creeze alaturi de noi spre constiinta si colectivitatea de a schimba si transforma situatia in placere si armonie sau cum spune domnul Adi a transforma oferta in arta !
Ionutsteg
25.08.2018, 20:50
Pot sa zic ca in initierea unei afaceri,trebuie in primul rand ca persoana care o face sa se cunoasca pe sine.
Adrian Pop
25.08.2018, 22:21
Pot sa zic ca in initierea unei afaceri,trebuie in primul rand ca persoana care o face sa se cunoasca pe sine.
Putini se cunosc....dar, se invata si asta.
MarianConstantin
09.04.2019, 18:32
Foarte adevărat... În primul rând, dacă ție însuți nu îți este bine, e puțin probabil să îi poți ajuta pe ceilalți la capacitate, eficiență, claritate și adecvare maximă. Dacă nu îți este bine, poți transfera, fără să vrei, efecte negative asupra celorlalți și asupra activităților întreprinse, de care apoi să îți pară rău. În momentul în care te-ai transformat într-o ”floare frumoasă”, ai într-adevar o ofertă... Și atunci, în funcție de manifestarea și acțiunile tale, poți crea o ”artă” de care să fii mândru și de care să beneficiezi, împreună cu cei din jurul tău. Bineînțeles, o artă, dacă este izolată, nu o observă nimeni și dacă nu este dăruită, degeaba există... Ea trebuie să existe într-un context, pentru a fi valorificată. Existența contextului presupune un mediu complex, în care, ca să te descurci, ai nevoie de sprijinul și înțelepciunea celorlalți. Nimeni nu le știe pe toate, dar o echipă poate îndeplini (sau se poate apropia de) cerințele care sunt necesare pentru a pune în aplicare un proiect, proiect care poate fi adus la rangul de artă utilă și admiratăÎn ceea ce privește afacerile, problema se pune similar. E nevoie să dezvolți un produs sau serviciu la nivel de top, de ”artă”, pentru ca oferta să explodeze și să fie dorită de clienți. Iar acest lucru se poate face doar cu colaboratori potriviți și competenți (pentru că este de obicei greu să faci totul foarte bine de unul singur). Acești colaboratori vor fi atrași la rândul lor de oferta ta de colaborare doar în cazul în care vor întrevedea beneficii de ambele părți și dacă vei prezenta garanțiile necesare prin oferta-arta ta.
Adrian Pop
21.04.2019, 21:32
Foarte adevărat... În primul rând, dacă ție însuți nu îți este bine, e puțin probabil să îi poți ajuta pe ceilalți la capacitate, eficiență, claritate și adecvare maximă. Dacă nu îți este bine, poți transfera, fără să vrei, efecte negative asupra celorlalți și asupra activităților întreprinse, de care apoi să îți pară rău. În momentul în care te-ai transformat într-o ”floare frumoasă”, ai într-adevar o ofertă... Și atunci, în funcție de manifestarea și acțiunile tale, poți crea o ”artă” de care să fii mândru și de care să beneficiezi, împreună cu cei din jurul tău. Bineînțeles, o artă, dacă este izolată, nu o observă nimeni și dacă nu este dăruită, degeaba există... Ea trebuie să existe într-un context, pentru a fi valorificată. Existența contextului presupune un mediu complex, în care, ca să te descurci, ai nevoie de sprijinul și înțelepciunea celorlalți. Nimeni nu le știe pe toate, dar o echipă poate îndeplini (sau se poate apropia de) cerințele care sunt necesare pentru a pune în aplicare un proiect, proiect care poate fi adus la rangul de artă utilă și admiratăÎn ceea ce privește afacerile, problema se pune similar. E nevoie să dezvolți un produs sau serviciu la nivel de top, de ”artă”, pentru ca oferta să explodeze și să fie dorită de clienți. Iar acest lucru se poate face doar cu colaboratori potriviți și competenți (pentru că este de obicei greu să faci totul foarte bine de unul singur). Acești colaboratori vor fi atrași la rândul lor de oferta ta de colaborare doar în cazul în care vor întrevedea beneficii de ambele părți și dacă vei prezenta garanțiile necesare prin oferta-arta ta.
Ofera...atat, ca de rest se ocupa DUMNEZEU !!!
Nedelea Ioana Alexandra
18.01.2021, 01:21
Atunci cand am vrut o schimbare, am inceput cu mine, pentru ca nu poti sa te gandesti ca o persoana/un lucru se va schimba daca nu te schimbi tu primul si esti,implicit,un model de urmat
Adrian Pop
18.01.2021, 01:27
Atunci cand am vrut o schimbare, am inceput cu mine, pentru ca nu poti sa te gandesti ca o persoana/un lucru se va schimba daca nu te schimbi tu primul si esti,implicit,un model de urmat
Yunus Emre......
alex_manea
13.07.2023, 14:57
Cred ca e important sa fii constient. de ce incepi cu tine ? ce vrei sa schimbi la tine ? de ce o faci ? Ce presupune asta ? Sunt pregatit pentru ce urmeaza ?
Bine inteles ca probabil la unele intrebari o sa raspundem superficial si probabil e normal pentru ca exista un moment in care esti motivat, dar oare cand va incepe greul si esti in criza de idei ce vei face ? cum vei reactiona ?
De exemplu in proiectul meu nu depinde numai de mine, trebuie sa gasesc si furnizori sa mai fie si de incredere sa cladim o relatie bazata pe respect,s.a
Cu oamenii care vin langa mine la fel, trebuie sa-i filtrez sa vad unde ar da randamentul cel mai bun si tot asa....
Daca eu nu sunt pregatit, acest proiect o sa fie sortit esecului si o sa ramana doar o amintire. Oare sunt dispus sa ma auto depasesc pentru a duce la final ?
Vom vedea... Ce pot sa zic este ca sunt motivat sa gasesc solutii optime si sa fac cel mai usor de folosit sistem posibil cu oamenii de langa mine.
Si odata ce merg pe acest drum o sa am enorm de multe experiente din care o sa invat si o sa devin mai puternic si cu ajutorul oamenilor din aceasta comunitate care ne sustinem reciproc in mod tacit o sa am OBLIGATIA sa merg mai departe oricat de greu va fi