Enciu Stefan
13.10.2011, 21:36
Sansa mare de-a deveni Om ..0000...21 Mihai Firica
Buna ziua,
Mi-a facut placere sa ne cunaostem.
Domnule Mihai, sunteti tanar, aveti Viata in fata si mediul in care va desfasurati activitatea conteaza foarte mult.
In preajma Domnului Braia, se poate invata mult....enorm de mult.
In primul rand ce inseamna demnitatea umana.
Dumnealui dispune si de o logica iesita din comun....si si-a oferit sansa de-a sta in medii elevate.
De la fiecare trebuie luat cei bun si...functie de scop, se pot face enorm de multe lucruri.
Asa cum am spus azi, nu conteaza capacitatile noastre intelectuale, cat relatiile care se creaza intre noi....
Cand te apuci sa faci "ceva ", incepi cu tine....dar, cum nimic nu se face de unul singur, ai nevoie de sprijinul semenilor.
Si ca sa fi sprijinit, transformi in Arta oferta ta....
Romania se poate redresa economic. A devenit NECESITATE acest lucru. Pentru asta, vorba prietenului meu de Suflet, Tudor Diaconu de la Pitesti, Mosu, este nevoie de " uriasi " in gandire. Cum nu prea sunt astfel de oameni, ii crestem, modelam Tinerii....pas cu pas. Totul trebuie sa aibe un numitor comun, bunul simt.
Cu mare placere o sa vin alaturi de Dumneavostra, neconditionat. Imi plac oamenii care doresc sa faca ceva si care sunt si capabili sa realizeze ce-si doresc.
Va doresc multa Sanatate, zile pline si Minunate.
LA MULTI ANI.
Adrian Pop
----- Original Message -----
From: Mihai Firica
To: adi pop
Sent: 22 December, 2009 10:50 PM
Subject: Re: Colaborare
Buna ziua,
In primul rand, multumesc pentru aprecieri. Dl. Doru Braia spune lucrurilor pe nume si nu de putine ori deranjeaza... insa sunt deranjati doar cei care au motive sa se simta deranjati. Mi-ar face placere sa ne cunoastem.
Cu cea mai mare placere imi puteti scrie pe aceasta adresa. mai multe despre mine puteti afla de pe site sau blog www.firica.ro sau http://firica.blogspot.com
Impreuna cu cativa prieteni am fondat, in urma cu cateva luni, Asociatia Euro-Agora http://euroagora.wordpress.com poate va faceti timp si participati si la evenimentele organizate de noi.
Va urez Sarbatori fericite si linistite, un Craciun imbelsugat si un An Nou cat mai bun!
Mihai Firica
--- On Wed, 12/23/09, adi pop <adipop> wrote:
From: adi pop <adipop>
Subject: Colaborare
To: mihaifirica@yahoo.com, "D.nul Adi Pop" <zalmoxa_adipop>
Date: Wednesday, December 23, 2009, 1:38 AM
Buna seara,
Am vazut in aceasta seara emisiunea Dumneavoastra cu Doru Braia. Mi-a placut mult ce-a spus acest domn.
Sper sa comunicam toti trei si sa colaboram eficient.
Zile pline,
ing. Adrian Pop
Wed Dec 23, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Adrian Pop
Reply with quote
http://fantanilecraiovei.wordpress.com/imagini/#comments
Putem sa ne ocupam de acest lucru, dar acuratetea modului de-a obtine banii necesari acestei activitati, trebuie discutata in prima faza.
Pe scurt, cum facem rost de bani, pentru aceasta actiune.
In ceea ce ma priveste, daca se va pune problema sa primim ajutoare sau sponsorizari pentru aceasta actiune, ma retrag din discutii.
Nu-mi plac oamenii cu mana intinsa, idiferent de motivatii.
Adrian Pop
Comentariul tău aşteaptă să fie aprobat.
Răspunde
Adrian Pop
23 decembrie 2009 at 8pm
Daca va intereseaza va propun un plan de lucru foarte serios, cizelat de mine in multe nopti albe.
Adrian Pop
Wed Dec 23, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Adrian Pop
Reply with quote
mihaifirica: Buna ziua!
Pop Adrian: ce faci ?
Pop Adrian: eu joc piticot cu Sebi, nepotelul meu
mihaifirica: pregatirile de craciun...
mihaifirica: inca nu am cumparat cadourile...
Pop Adrian: f bine
mihaifirica:
Pop Adrian: am scris cate ceva pe adresele indicate de tine
Pop Adrian: ai copii ?
mihaifirica: nu. deocamdata nu
Pop Adrian: vine Timpul
Pop Adrian: pe pamantul acesta am vazut multe ....
Pop Adrian: dar, la noi in tara, exista un Om.
Pop Adrian: americanii-l considera ca fiind numarul unu al lumii, in ceea ce priveste cultura
Pop Adrian: daca o sa doresti, o sa te pun in legatura cu acet Om. eu ii spun Mosu, de cand l-am cunoscut.
Pop Adrian: este Prietenul meu de Suflet
Pop Adrian: Tudor Diaconu, de la Pitesti.
mihaifirica: din pacate, nu l-am cunoscut
Pop Adrian: pe forumul nostru, sunt date despre el.
Pop Adrian: http://zalmoxa.11.forumer.com/viewforum.php?f=14
mihaifirica: da. am sa citesc
Pop Adrian: are un metru cub de manuscrise si 14-15 carti publicate.
Pop Adrian: aceste materiale, pot schimba fundamental istoria lumii.
Pop Adrian: cu 4 facultati cu diploma, cu studii matematice facute cu Moisil si
Pop Adrian: studii de medicina incepute acum 10 ani, il face pe acest Om, sa fie aparte fata de ceilalti.
Pop Adrian: are 80 de ani
Pop Adrian: trebuie sa plec cu Sebi la parc. pa
Thu Dec 24, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Adrian Pop
Reply with quote
mihaifirica is not in your Messenger List
Use caution in corresponding with people you don't know and never share confidential or private information with them.
Report as Spam
mihaifirica: SONDAJ ONLINE Care dintre televiziuni a avut cel mai prost program de Revelion? http://www.firica.blogspot.com
Pop Adrian: Nu stiu asta...dar, stiu ca Romanii trebuie sa se uneasca sa determinam astfel schimbara in bine a tarii, din toate punctele de vedere.
Pop Adrian: tu ca ziarist, ai un rol si mai mare fata de un om de rand....
Wed Jan 06, 2010 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Adrian Pop
Reply with quote
mihaifirica: buna seara
Pop Adrian: Buna Mihai
mihaifirica: ce faceti, ati urmarit emisiunea?
Pop Adrian: sunt extrem de bine dispus ca am dat peste un doctor neurolog care , de la distanta, mi-a refacut nervul optic cu 20 % dupa primele 4 sedinte cu bioenergie, de la distanta. I-am dat o poza acum 10 zile si uite...vad aproape normal....
Pop Adrian: da...am urmarit-o cum am spus....
mihaifirica: vreau sa va invit maine seara in direct
Pop Adrian: Mihai, am stat printre cei care fac jocurile....si...incet, incet, cunoscandu-ne...o sa-ti spun ...ce putini stiu.
mihaifirica: mi-ar face mare placere
Pop Adrian: Mihai.....Multumesc.
Pop Adrian: pas cu pas...Mihai...
Pop Adrian: O sa ne cunostem..si-o sa afli...si altceva....
Pop Adrian: dar, pas cu pas.....
mihaifirica: avem multe de discutat
mihaifirica: ce spuneti, veniti in prima parte a emisiunii?
Pop Adrian: Florin Fluturel, un mare cercetator ...si ti-am dat ceva materiale despre el, publicate in presa...dar si o parte din discutiile comune, atat cat am putut sa pun pe forum....
mihaifirica: discutam 45 de minute
mihaifirica: am citit
Pop Adrian: are realizari inimaginabile. si Vlad si Mike, si Dragos....
Pop Adrian: Nu Mihai. Mama doinei este in spital si stam mai mult pe-acolo...
Pop Adrian: si crede-ma, trebuie sa ne cunsotem....
Pop Adrian: sa discutam, daca va veni Timpul de lucrurile fundamentale necesare Romaniei....
Pop Adrian: Sunt unii care contempla....si altii care arata cu degetul...dar si altii, gen Doru Braia, care actioneaza
mihaifirica: mi-ar fi placut sa vorbim despre preocuparile acestea
Pop Adrian: O sa ne cunoastem, daca vrei...eu fiind disponibil, si-o sa vezi unde trebuie actio0nat....punctiform
mihaifirica: chiar insist. ca timp, nu ar presupune prea mult
Pop Adrian: Nu oriunde pansezi un accidentat...ci in punctele vitale. asa si moralitatea si economia Romaneasca.
mihaifirica: suntem la 20.30 la studio
Pop Adrian: pas cu pas...Mihai.
mihaifirica: intram in direct la 21.00 si terminam la 21.45
Pop Adrian: Multumesc. Poate alta data.....
mihaifirica: ca un preambul pt o viitoare discutie mai ampla
Pop Adrian: canmd o sa dea DOMNUL sa ne cunostem, o sa vezi de ce nu am acceptat....acum.
Pop Adrian: Dar...
Pop Adrian: fii atent
Pop Adrian: la Pitesti este Mosu.
mihaifirica: inteleg. nu insist
Pop Adrian: Cred ca cel care va face emisuni cu el...in Timp, va avea cea mai mare audienta din Romania.
Pop Adrian: Si aici..te voi sprijini neconditionat
mihaifirica: ramane sa ne cunoastem si sa avem discutia aceasta altadata
Pop Adrian: Am putea sa aduce la tine in emisiune valori autentice....putine...dar incontestabile in lumea academica mondiala si stiintifica.
Pop Adrian: ok. Mihai...
mihaifirica: chiar as vrea acest lucru
Pop Adrian: da.
mihaifirica: am spus ca vreau sa invit oameni care sa vorbeasca despre adevaratele valori, in cunostiinta de cauza
Pop Adrian: daca vrei, mergem amandoi intr-ozi libera, sa te duc la cel mai important loc din Craiova. la Breasta. Sa-ti arat unde a fost prima Universitate din Lume. Universitatea Zalmoxiana.
Pop Adrian: Daca tii aproape, ti-arat ce nu stiu decat cativa oameni, crscuti de mine, locuri si Temple Zalmoxiene...cele de la care a plecat CULTU' lui RA
mihaifirica: am citit despre acest lucru si sunt deja foarte curios
Pop Adrian: Cultura Mondiala.
Pop Adrian: O sa ai parte sa vezi....ceva de alt gen...
Pop Adrian: dar, pas cu pas....
Pop Adrian: Incepe cu Mosu
Pop Adrian: Este batran...si metru cub de manuscrise, de care ti-am spus la prima nostra intalnire, schimba TOT.
Pop Adrian: sa-l cunosti.
Pop Adrian: Stai sa-ti dau sa vezi ceva. cateva minute dureaza...dar, este echipa mea de cercetare.
Pop Adrian: Fiecare dintre ei, poate sa schimbe enorm din structura economica a Romaniei.
Pop Adrian: Florin Fluturel a spus sa facem un post de radio al nostru, un post de televiziune...
Pop Adrian: pas cu pas...
Pop Adrian: http://www.youtube.com/watch?v=dt4nhnU_J58&fmt=18Watch With Me
Pop Adrian: Oamenii din firmul acesta, fiecare in parte, Mike, Vlad, Dragos, Nicu, Nae, pot schimba complet soarta Romaniei. Pivotand in jurul Mosului...din respect.
Pop Adrian: Eu, sunt liantul acestor varfuri. Mihai Fluturel este si ei unul din titanii gandirii Romanesti.
Pop Adrian: stare de spirit trebuie Mihai..sa spui oamenilor ce si cum....Cam asta am scris in zeci de mii de pagini, in mii de nopti albe...
mihaifirica has signed out. (13.01.2010 22:43)
Last message received on 13.01.2010 at 22:30
Wed Jan 13, 2010 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Adrian Pop
Reply with quote
mihaifirica: Buna ziua
Pop Adrian: Mi-a placut aseara ce se spuena...
Pop Adrian: s-a amintit de unele concepte pe care le pun in practica de 15 ani...
Pop Adrian: o sa incerc sa-i caut datele de contact de la PNTCD, Craiova
mihaifirica: da. s-a vorbit si despre politica si despre principii...
Pop Adrian: am vazut
Pop Adrian: cu politica...nu ma prea bag, pentru ca este vorba de moralitate.
mihaifirica: cred ca va puteti intalni si sunt convins ca aveti multe lucruri in comun
Pop Adrian: Dl Milut, imi place cum gandeste...
Pop Adrian: da...sa-i fac rost de datele de contact
mihaifirica: sper sa revina curand in Craiova
mihaifirica: este craiovean, a absolvit liceul carol si a facut si facultatea tot aici
Pop Adrian: sa nu uitati de cel mai important punct de atractie al Craiovei, zidurile primei Universitati din lume, pe malul Jiului...
mihaifirica: pacat de faptul ca prea putini craioveni au tinut cont de acest lucru
Pop Adrian: nu stiam. am ramas surprins placut
Pop Adrian: o sa-l contactez si pe Dl Milut.
Pop Adrian: da....
Pop Adrian: mi-a placut ce-a facul in localitatea unde sta...
Pop Adrian: a innobilat locul.
Pop Adrian: o sa va tin la curent ce discut cu amandoi...daca nu deranjez
Fri Jan 29, 2010 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Adrian Pop
Reply with quote
mihaifirica: ma bucur pentru ca ai putut veni la lansare http://www.oltenasul.ro/?p=1761
Pop Adrian: Cum sa nu Mihai
Pop Adrian: mi-a facut placere si...m-a ajutat enorm
Pop Adrian: As vrea sa te uiti, ca ti-am trimis un mesaj acum,
Pop Adrian: Discutia ma cu un Domn doctor, care a reusit sa-mi refaca nervul optic, de la distanta
Pop Adrian: O mare forta a naturii.
Pop Adrian: cu el, doresc sa infiintam cel mai serios Institut de cercetare a stiintelor de frontiera
mihaifirica: foarte interesant
Pop Adrian: as vrea sa ne consultam, cand avem Timpo amandoi, ce trebuie facut in Roamania
Pop Adrian: extraordinar
Pop Adrian: eu ti-am mai trimis si despre ceilalti din Echipa mea....Toti, unul si unul...
Pop Adrian: cercetatori printre cei mai mari din loume...
Pop Adrian: lume
Pop Adrian: Mihai
Pop Adrian: cel mai important lucru facut de mine, este ca doi tineri someri, au inceput sa lucreze pe bani.
Pop Adrian: 1-2 luni mi-a luat pana am aflat punctele lor tari...si-acum fac firma cu ei..in sistem Mosu S 99
mihaifirica: da. este foarte important sa dam o sansa tinerilor si sa le dam o sansa
Pop Adrian: impreuna, am putea sa facem si mai mult...
Pop Adrian: Romanii inca nu se unesc...
mihaifirica has signed out. (26.02.2010 18:24)
Last message received on 26.02.2010 at 17:57
Fri Feb 26, 2010 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Adrian Pop
Reply with quote
mihaifirica is using a different version of Yahoo! Messenger. Certain features may be unavailable.
mihaifirica: buna dimineata
Pop Adrian: uite, ar fi util sa citsti aici
Pop Adrian: http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?t=1669&highlight=
Pop Adrian: este ceva important pentru stiinta Romaneasca
Pop Adrian: singurul om din lum, care repetitiv in laborator, de la orice distanta, distruge celule canceroase, pana la 100 %
Pop Adrian: cand ai Timp
Pop Adrian: cu acest doctor care mi-a refacut din Spania mult din nervul optic, fac un institut de cercetare a stiintelor de frontiera - Dr. Liviu Nutescu
Pop Adrian: vreaus a facem cel mai serios institut de cercetare a bioenergie si fortelor PSI
Mon Mar 01, 2010 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
ZAMFIR_CATALIN
Reply with quote
Ti-am atasat o scurta prezentare a speakerului la conferintele din 19-20-21 martie.
http://viitor.forumpro.eu/evenimente-f7/eveniment-conferinte-craiova-vasile-paun-t10.htm
Pe net se gasesc inclusiv inregistrari video cu dansul.
Doresc sa analizezi posibilitatea de a-l avea invitat in emisiunea ta in una din acele zile.
De asemenea, orice recomandare legata de promovarea evenimentului, de alte posibile aparitii TV mi-ar fi de folos.
Catalin Zamfir
0723-663100
Buna ziua,
Mi-a facut placere sa ne cunaostem.
Domnule Mihai, sunteti tanar, aveti Viata in fata si mediul in care va desfasurati activitatea conteaza foarte mult.
In preajma Domnului Braia, se poate invata mult....enorm de mult.
In primul rand ce inseamna demnitatea umana.
Dumnealui dispune si de o logica iesita din comun....si si-a oferit sansa de-a sta in medii elevate.
De la fiecare trebuie luat cei bun si...functie de scop, se pot face enorm de multe lucruri.
Asa cum am spus azi, nu conteaza capacitatile noastre intelectuale, cat relatiile care se creaza intre noi....
Cand te apuci sa faci "ceva ", incepi cu tine....dar, cum nimic nu se face de unul singur, ai nevoie de sprijinul semenilor.
Si ca sa fi sprijinit, transformi in Arta oferta ta....
Romania se poate redresa economic. A devenit NECESITATE acest lucru. Pentru asta, vorba prietenului meu de Suflet, Tudor Diaconu de la Pitesti, Mosu, este nevoie de " uriasi " in gandire. Cum nu prea sunt astfel de oameni, ii crestem, modelam Tinerii....pas cu pas. Totul trebuie sa aibe un numitor comun, bunul simt.
Cu mare placere o sa vin alaturi de Dumneavostra, neconditionat. Imi plac oamenii care doresc sa faca ceva si care sunt si capabili sa realizeze ce-si doresc.
Va doresc multa Sanatate, zile pline si Minunate.
LA MULTI ANI.
Adrian Pop
----- Original Message -----
From: Mihai Firica
To: adi pop
Sent: 22 December, 2009 10:50 PM
Subject: Re: Colaborare
Buna ziua,
In primul rand, multumesc pentru aprecieri. Dl. Doru Braia spune lucrurilor pe nume si nu de putine ori deranjeaza... insa sunt deranjati doar cei care au motive sa se simta deranjati. Mi-ar face placere sa ne cunoastem.
Cu cea mai mare placere imi puteti scrie pe aceasta adresa. mai multe despre mine puteti afla de pe site sau blog www.firica.ro sau http://firica.blogspot.com
Impreuna cu cativa prieteni am fondat, in urma cu cateva luni, Asociatia Euro-Agora http://euroagora.wordpress.com poate va faceti timp si participati si la evenimentele organizate de noi.
Va urez Sarbatori fericite si linistite, un Craciun imbelsugat si un An Nou cat mai bun!
Mihai Firica
--- On Wed, 12/23/09, adi pop <adipop> wrote:
From: adi pop <adipop>
Subject: Colaborare
To: mihaifirica@yahoo.com, "D.nul Adi Pop" <zalmoxa_adipop>
Date: Wednesday, December 23, 2009, 1:38 AM
Buna seara,
Am vazut in aceasta seara emisiunea Dumneavoastra cu Doru Braia. Mi-a placut mult ce-a spus acest domn.
Sper sa comunicam toti trei si sa colaboram eficient.
Zile pline,
ing. Adrian Pop
Adrian Pop
Reply with quote
http://fantanilecraiovei.wordpress.com/imagini/#comments
Putem sa ne ocupam de acest lucru, dar acuratetea modului de-a obtine banii necesari acestei activitati, trebuie discutata in prima faza.
Pe scurt, cum facem rost de bani, pentru aceasta actiune.
In ceea ce ma priveste, daca se va pune problema sa primim ajutoare sau sponsorizari pentru aceasta actiune, ma retrag din discutii.
Nu-mi plac oamenii cu mana intinsa, idiferent de motivatii.
Adrian Pop
Răspunde
Adrian Pop
23 decembrie 2009 at 8pm
Daca va intereseaza va propun un plan de lucru foarte serios, cizelat de mine in multe nopti albe.
Adrian Pop
Adrian Pop
Reply with quote
mihaifirica: Buna ziua!
Pop Adrian: ce faci ?
Pop Adrian: eu joc piticot cu Sebi, nepotelul meu
mihaifirica: pregatirile de craciun...
mihaifirica: inca nu am cumparat cadourile...
Pop Adrian: f bine
mihaifirica:
Pop Adrian: am scris cate ceva pe adresele indicate de tine
Pop Adrian: ai copii ?
mihaifirica: nu. deocamdata nu
Pop Adrian: vine Timpul
Pop Adrian: pe pamantul acesta am vazut multe ....
Pop Adrian: dar, la noi in tara, exista un Om.
Pop Adrian: americanii-l considera ca fiind numarul unu al lumii, in ceea ce priveste cultura
Pop Adrian: daca o sa doresti, o sa te pun in legatura cu acet Om. eu ii spun Mosu, de cand l-am cunoscut.
Pop Adrian: este Prietenul meu de Suflet
Pop Adrian: Tudor Diaconu, de la Pitesti.
mihaifirica: din pacate, nu l-am cunoscut
Pop Adrian: pe forumul nostru, sunt date despre el.
Pop Adrian: http://zalmoxa.11.forumer.com/viewforum.php?f=14
mihaifirica: da. am sa citesc
Pop Adrian: are un metru cub de manuscrise si 14-15 carti publicate.
Pop Adrian: aceste materiale, pot schimba fundamental istoria lumii.
Pop Adrian: cu 4 facultati cu diploma, cu studii matematice facute cu Moisil si
Pop Adrian: studii de medicina incepute acum 10 ani, il face pe acest Om, sa fie aparte fata de ceilalti.
Pop Adrian: are 80 de ani
Pop Adrian: trebuie sa plec cu Sebi la parc. pa
Thu Dec 24, 2009 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Adrian Pop
Reply with quote
mihaifirica is not in your Messenger List
Use caution in corresponding with people you don't know and never share confidential or private information with them.
Report as Spam
mihaifirica: SONDAJ ONLINE Care dintre televiziuni a avut cel mai prost program de Revelion? http://www.firica.blogspot.com
Pop Adrian: Nu stiu asta...dar, stiu ca Romanii trebuie sa se uneasca sa determinam astfel schimbara in bine a tarii, din toate punctele de vedere.
Pop Adrian: tu ca ziarist, ai un rol si mai mare fata de un om de rand....
Wed Jan 06, 2010 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Adrian Pop
Reply with quote
mihaifirica: buna seara
mihaifirica: ce faceti, ati urmarit emisiunea?
Pop Adrian: sunt extrem de bine dispus ca am dat peste un doctor neurolog care , de la distanta, mi-a refacut nervul optic cu 20 % dupa primele 4 sedinte cu bioenergie, de la distanta. I-am dat o poza acum 10 zile si uite...vad aproape normal....
Pop Adrian: da...am urmarit-o cum am spus....
mihaifirica: vreau sa va invit maine seara in direct
Pop Adrian: Mihai, am stat printre cei care fac jocurile....si...incet, incet, cunoscandu-ne...o sa-ti spun ...ce putini stiu.
mihaifirica: mi-ar face mare placere
Pop Adrian: Mihai.....Multumesc.
Pop Adrian: pas cu pas...Mihai...
Pop Adrian: O sa ne cunostem..si-o sa afli...si altceva....
Pop Adrian: dar, pas cu pas.....
mihaifirica: avem multe de discutat
mihaifirica: ce spuneti, veniti in prima parte a emisiunii?
Pop Adrian: Florin Fluturel, un mare cercetator ...si ti-am dat ceva materiale despre el, publicate in presa...dar si o parte din discutiile comune, atat cat am putut sa pun pe forum....
mihaifirica: discutam 45 de minute
mihaifirica: am citit
Pop Adrian: are realizari inimaginabile. si Vlad si Mike, si Dragos....
Pop Adrian: Nu Mihai. Mama doinei este in spital si stam mai mult pe-acolo...
Pop Adrian: si crede-ma, trebuie sa ne cunsotem....
Pop Adrian: sa discutam, daca va veni Timpul de lucrurile fundamentale necesare Romaniei....
Pop Adrian: Sunt unii care contempla....si altii care arata cu degetul...dar si altii, gen Doru Braia, care actioneaza
mihaifirica: mi-ar fi placut sa vorbim despre preocuparile acestea
Pop Adrian: O sa ne cunoastem, daca vrei...eu fiind disponibil, si-o sa vezi unde trebuie actio0nat....punctiform
mihaifirica: chiar insist. ca timp, nu ar presupune prea mult
Pop Adrian: Nu oriunde pansezi un accidentat...ci in punctele vitale. asa si moralitatea si economia Romaneasca.
mihaifirica: suntem la 20.30 la studio
Pop Adrian: pas cu pas...Mihai.
mihaifirica: intram in direct la 21.00 si terminam la 21.45
Pop Adrian: Multumesc. Poate alta data.....
mihaifirica: ca un preambul pt o viitoare discutie mai ampla
Pop Adrian: canmd o sa dea DOMNUL sa ne cunostem, o sa vezi de ce nu am acceptat....acum.
Pop Adrian: Dar...
Pop Adrian: fii atent
Pop Adrian: la Pitesti este Mosu.
mihaifirica: inteleg. nu insist
Pop Adrian: Cred ca cel care va face emisuni cu el...in Timp, va avea cea mai mare audienta din Romania.
Pop Adrian: Si aici..te voi sprijini neconditionat
mihaifirica: ramane sa ne cunoastem si sa avem discutia aceasta altadata
Pop Adrian: Am putea sa aduce la tine in emisiune valori autentice....putine...dar incontestabile in lumea academica mondiala si stiintifica.
Pop Adrian: ok. Mihai...
mihaifirica: chiar as vrea acest lucru
Pop Adrian: da.
mihaifirica: am spus ca vreau sa invit oameni care sa vorbeasca despre adevaratele valori, in cunostiinta de cauza
Pop Adrian: daca vrei, mergem amandoi intr-ozi libera, sa te duc la cel mai important loc din Craiova. la Breasta. Sa-ti arat unde a fost prima Universitate din Lume. Universitatea Zalmoxiana.
Pop Adrian: Daca tii aproape, ti-arat ce nu stiu decat cativa oameni, crscuti de mine, locuri si Temple Zalmoxiene...cele de la care a plecat CULTU' lui RA
mihaifirica: am citit despre acest lucru si sunt deja foarte curios
Pop Adrian: Cultura Mondiala.
Pop Adrian: O sa ai parte sa vezi....ceva de alt gen...
Pop Adrian: dar, pas cu pas....
Pop Adrian: Incepe cu Mosu
Pop Adrian: Este batran...si metru cub de manuscrise, de care ti-am spus la prima nostra intalnire, schimba TOT.
Pop Adrian: sa-l cunosti.
Pop Adrian: Stai sa-ti dau sa vezi ceva. cateva minute dureaza...dar, este echipa mea de cercetare.
Pop Adrian: Fiecare dintre ei, poate sa schimbe enorm din structura economica a Romaniei.
Pop Adrian: Florin Fluturel a spus sa facem un post de radio al nostru, un post de televiziune...
Pop Adrian: pas cu pas...
Pop Adrian: http://www.youtube.com/watch?v=dt4nhnU_J58&fmt=18Watch With Me
Pop Adrian: Oamenii din firmul acesta, fiecare in parte, Mike, Vlad, Dragos, Nicu, Nae, pot schimba complet soarta Romaniei. Pivotand in jurul Mosului...din respect.
Pop Adrian: Eu, sunt liantul acestor varfuri. Mihai Fluturel este si ei unul din titanii gandirii Romanesti.
Pop Adrian: stare de spirit trebuie Mihai..sa spui oamenilor ce si cum....Cam asta am scris in zeci de mii de pagini, in mii de nopti albe...
mihaifirica has signed out. (13.01.2010 22:43)
Last message received on 13.01.2010 at 22:30
Wed Jan 13, 2010 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Adrian Pop
Reply with quote
mihaifirica: Buna ziua
Pop Adrian: Mi-a placut aseara ce se spuena...
Pop Adrian: s-a amintit de unele concepte pe care le pun in practica de 15 ani...
Pop Adrian: o sa incerc sa-i caut datele de contact de la PNTCD, Craiova
mihaifirica: da. s-a vorbit si despre politica si despre principii...
Pop Adrian: am vazut
Pop Adrian: cu politica...nu ma prea bag, pentru ca este vorba de moralitate.
mihaifirica: cred ca va puteti intalni si sunt convins ca aveti multe lucruri in comun
Pop Adrian: Dl Milut, imi place cum gandeste...
Pop Adrian: da...sa-i fac rost de datele de contact
mihaifirica: sper sa revina curand in Craiova
mihaifirica: este craiovean, a absolvit liceul carol si a facut si facultatea tot aici
Pop Adrian: sa nu uitati de cel mai important punct de atractie al Craiovei, zidurile primei Universitati din lume, pe malul Jiului...
mihaifirica: pacat de faptul ca prea putini craioveni au tinut cont de acest lucru
Pop Adrian: nu stiam. am ramas surprins placut
Pop Adrian: o sa-l contactez si pe Dl Milut.
Pop Adrian: da....
Pop Adrian: mi-a placut ce-a facul in localitatea unde sta...
Pop Adrian: a innobilat locul.
Pop Adrian: o sa va tin la curent ce discut cu amandoi...daca nu deranjez
Fri Jan 29, 2010 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Adrian Pop
Reply with quote
mihaifirica: ma bucur pentru ca ai putut veni la lansare http://www.oltenasul.ro/?p=1761
Pop Adrian: Cum sa nu Mihai
Pop Adrian: mi-a facut placere si...m-a ajutat enorm
Pop Adrian: As vrea sa te uiti, ca ti-am trimis un mesaj acum,
Pop Adrian: Discutia ma cu un Domn doctor, care a reusit sa-mi refaca nervul optic, de la distanta
Pop Adrian: O mare forta a naturii.
Pop Adrian: cu el, doresc sa infiintam cel mai serios Institut de cercetare a stiintelor de frontiera
mihaifirica: foarte interesant
Pop Adrian: as vrea sa ne consultam, cand avem Timpo amandoi, ce trebuie facut in Roamania
Pop Adrian: extraordinar
Pop Adrian: eu ti-am mai trimis si despre ceilalti din Echipa mea....Toti, unul si unul...
Pop Adrian: cercetatori printre cei mai mari din loume...
Pop Adrian: lume
Pop Adrian: Mihai
Pop Adrian: cel mai important lucru facut de mine, este ca doi tineri someri, au inceput sa lucreze pe bani.
Pop Adrian: 1-2 luni mi-a luat pana am aflat punctele lor tari...si-acum fac firma cu ei..in sistem Mosu S 99
mihaifirica: da. este foarte important sa dam o sansa tinerilor si sa le dam o sansa
Pop Adrian: impreuna, am putea sa facem si mai mult...
Pop Adrian: Romanii inca nu se unesc...
mihaifirica has signed out. (26.02.2010 18:24)
Last message received on 26.02.2010 at 17:57
Fri Feb 26, 2010 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
Adrian Pop
Reply with quote
mihaifirica is using a different version of Yahoo! Messenger. Certain features may be unavailable.
mihaifirica: buna dimineata
Pop Adrian: uite, ar fi util sa citsti aici
Pop Adrian: http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?t=1669&highlight=
Pop Adrian: este ceva important pentru stiinta Romaneasca
Pop Adrian: singurul om din lum, care repetitiv in laborator, de la orice distanta, distruge celule canceroase, pana la 100 %
Pop Adrian: cand ai Timp
Pop Adrian: cu acest doctor care mi-a refacut din Spania mult din nervul optic, fac un institut de cercetare a stiintelor de frontiera - Dr. Liviu Nutescu
Pop Adrian: vreaus a facem cel mai serios institut de cercetare a bioenergie si fortelor PSI
Mon Mar 01, 2010 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
ZAMFIR_CATALIN
Reply with quote
Ti-am atasat o scurta prezentare a speakerului la conferintele din 19-20-21 martie.
http://viitor.forumpro.eu/evenimente-f7/eveniment-conferinte-craiova-vasile-paun-t10.htm
Pe net se gasesc inclusiv inregistrari video cu dansul.
Doresc sa analizezi posibilitatea de a-l avea invitat in emisiunea ta in una din acele zile.
De asemenea, orice recomandare legata de promovarea evenimentului, de alte posibile aparitii TV mi-ar fi de folos.
Catalin Zamfir
0723-663100