Sfatul Bătrânilor - 5 - Oferim o Clipa din Timpul nostru liber!
Bine ati venit la o alta lectie de viata.
Am cunoscut Oameni ale caror sfaturi au insemnat enorm de mult pentru formarea mea ca Om. La randul meu am sfatuit multi tineri si acum, cu o parte dintre acestia, ma mandresc.
Să nu uităm niciodată Scopul nostru principal din Viată, care nu este altul decât acela de-a trăi cu toţii Frumos, Fericiţi şi Sănătoşi.
-----------------------
....parcă....parcă...se întrezăreşte cate ceva....Ceva legat de analiza si plecarea la DRUM NOU, armonizănd Spiritul cu Materia, ca nu cumva să îndrumăm greşit Tinerii, spre căi batătorite, care duc aproape toate la eşecul binecunoscut al Societăţii actuale.
Asta nu înseamnă să nu luăm tot ce este BUN de la Societatea în care trăim acum. Nu totul este perimat în momentul actual, dar printr-un discernământ cât de cât mai bun, utilizând conceptul ' aşa DA şi aşa NU ' în mod logic, putem evolua !
Am discutat până în acest moment despre tot felul de idei, de concepte, proiecte (SPIRIT).
Este suficient.
A venit Timpul să ne concentrăm atenţia în modul cel mai serios, în a face primii paşi împreună şi pe parte MATERIALA.
Aceasta idee de-a colabora între noi pe parte Materială, este valabilă pentru toate persoanele care citesc aceste randuri.
Şi ca aceste sfaturi sa nu fie inutile, discutându-se doar teoretic cum o să fie Noua Societate OMU, a fost infiintata Agentia de turism de explorari Sarmizegetusa - Piciumanii Zalmoxieni ( materie ), societate comercială ce se va transforma in Societate pe Actiuni cu cei mai buni dintre noi, în care lumea va Muncii Cinstit şi în care Legile Zalmoxiene, sunt respectate.
Asta ca un inceput.....
Această şocietate comercială pe actiuni nu va produce niciodată armanent, droguri, sau ceva contrar Vieţii Omeneşti.
Dacă nu gandim logic si facem paşi numai pe partea Spirituală sau numai pe partea Materială, cu siguranţă ca in Timp o sa esuam de la normalitate.
Să nu ajungem să facem greşeala inumană de-a ne gândi s-o ducem numai noi bine, lasand semenii in plata lui DUMNEZEU.
Este o gresala pe care nu ar trebui sa ne-o permitem.
Cum ar putea să trăiască cineva pe Planeta noastră Fericit, ştiind că cei mai mulţi semeni ai noştri trăiesc sub pragul demnităţii umane? Dacă se gaseşte careva să spună că el este pe deplin Fericit....., să nu-l credeţi. Ar putea să devină Fericit, în cazul în care din surplusul lui l-ar dărui celorlalţi dar asta nu inseamna a darui numai bani, ci si din Timpul lui liber, pe care trebuie să-l pună la dispoziţia tuturor, ca VOLUNTAR. Experienţa lui din Viaţă s-o împărtăşească, deschis, fara secrete si-ntr-un mod altruist.
Ideile tuturor acestor voluntari vor ajuta cu siguranta la renasterea Sociatatii Umane.
20.11.2009
adi
Marcaje